24.9.2013

230913a 230913b 230913c Syyskuu on hujahtanut hurjaa vauhtia opiskelukuvioiden merkeissä. Dokumentaarisen valokuvauksen kurssilla olen mm. valokuvannut kotiäidin arkea ja kaivellut muistoja kuvien avulla. Kaiken keskellä syksyinen lankeava pimeys on saanut minut taas innostumaan mustavalkofilmistä.

Yllä kuvia mediatutkimuksesta valmistuneen opiskelukaverini zombie-aiheisita valmistujaisjuhlista ja ensimmäisen vuoden opiskelijoiden leirikoulusta. Tuutorina olin leirikoulussa vapaamatkustajana ja sain nauttia sen rennoimmista puolista eli hyvästä seurasta, laiturilla makoilusta ja Rymättylän peltoteillä pyöräilystä. Jostain syystä filmille tallentui vain synkkiä maisemia yölliseltä seikkailulta pilkkopimeällä pellon laidalla.

///

As the school has finally started I have found myself rushing around with different courses. On a documentary photography course I have been digging some memories and taking pictures of my friend who is currently a stay-at-home-mom.

But these pictures are random observations inspired by the falling darkness of this time of the year. The first one was taken on a zombie themed graduation party. The rest of them were taken on a school camping trip where I enjoyed the season's last warm days on a good company by the sea. On a trip I loved riding a bike on a warm country roads, but some how most of the pictures caught on film were taken on a adventure after sunset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti