6.7.2013

060713a 060713b 060713c

Viimeisimpinä kesäviikkoina olen löytänyt itseni jälleen vaeltelemasta sinne tänne niiden ystävien kanssa, joiden seurasta olen ehtinyt nauttimaan harmillisen vähän viimeisen vuoden aikana. Olen myös istunut joitakin yliopisto-opinnoille tuottoisia hetkiä suosimassani lukutuolissa kaupunginkirjastolla. Tällä hetkellä meneillään on ensimmäinen Ruisrock-viikonloppu kahdeksaan vuoteen, kun en ole mukana tuossa musiikkijuhlassa yhtenäkään päivänä. Kesä näyttäisi kulkevan eteenpäin rauhallisesti tasaisen onnellisuuden vallitessa ilman niitä suurimpia elämyksiä.

Yllä joitakin mustavalkofilmin löytöjä päivältä, jolloin seikkailimme MIKON kanssa Katariinan laaksossa laukuissamme kameroita ja piknikeväitä. Myös valokuvauksen kanssa on hyvä ja utelias olo. Aivan kuin silloin joskus vuosia sitten, kun otin vanhan järjestelmäkamerani käteen ensimmäistä kertaa ja lähdin ulos kuvaamaan puita ja kenkiä täysautomaatilla. 

///

I have been enjoying latest summer weeks by wandering around with my old friends and by trying to get my thoughts out of the art school world back to the university world. So far it looks like the summer will pass with solid and relaxed happiness but without any mind-blowing experiences. I'm kind of happy with that and in terms of photography I feel as curious as I felt at the day I started it.

Above you can see some photos I took on b&w film when we had a picnic in the valley with MIKKO. We were carrying cameras and picnic snacks in our bags. It was the end of May and I was sure that the summer would be endless.  

6 kommenttia:

 1. Voi juku, on tosi hassua nähdä itsensä täällä! Meidän piknikpäivä oli ihana, täytyy palata munkin kuviin sieltä vielä, vaikkei sieltä näin hienoja otoksia taida löytyä, kurreja ainakin :D Oon palannut Turkuun pitkältä maalaislomalta ja olis kiva taas lähteä vaikka seikkailemaan jonnekin! Ps. Ootan vielä innolla niitä polaroideja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin ne polaroidit! :D Hyvä, kun muistutit! Ne on aika tummia, mut pitää kattoa jos skannaamalla saisin niistä kuitenkin jotain irti! :) Joo, oli kyllä huippua. Meinasin kirjottaa tohon, että mentiin siellä ihan hc-luontokuvaajina oravien perässä! Ja kiitos vielä näistä kuvista itsellesi, sähän siellä viiletit tyylikkäänä kukkasia keräillen! Ja en todellakaan saa tällasista seikkailuista tarpeekseni, joten uutta vaellusta vaan suunnitteille! :)

   Poista
  2. Johtuuko se siitä että Suomen valokuvausmaailma on pieni vai siitä että asun Oulussa kaukana etelästä vai miten minusta tuntuu että kaikki nuoret valokuvaajat joiden blogeja seuraan tuntevat toisensa?

   Poista
  3. Tosi mielenkiintoinen pointti :) ! Joku on varmaan sanonut mulle joskus samaa ja uskon, että suurin vaikuttaja ainakin omalla kohdalla on se, että ennen kun blogeista tuli tosi suosittuja oli tosi helppoa tutustua ihmisiin valokuvan harrastajayhteisöissä kuten Harhakuvassa. Myöhemmin netistä tuttuja naamoja alkoi tulla vastaan pääsykokeissa ja kotikaupungissa, joten sitten sitä alkaa hakeutumaan samanhenkisten tyyppien seuraan :) Varmasti paikkakunnallakin on vaikutusta, mutta enemmän sillä että miten matala kynnys on kommentoida netissä... Mut totta sekin, että valokuvan piirit on kyllä tosi pienet! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Haha, thanks a lot for your comment! :)

   Poista