29.6.2013

City Lungs - Hello Saturday

270613

On aika palata muistelemaan pimeän syysillan kuvaussessiota, jota valaisi Lauran päässä oleva kirkas pinkki peruukki ja hetki ennen kuvaussessiota Siwasta ostettu sytkäri. Kumpikaan meistä ei ole (edelleenkään) koskaan polttanut tupakkaa, mutta City Lungsin toisena julkaistavan kappaleen kansikuvaan oli tarkoitus tehdä bändin toiveiden mukaan jotain vähemmän hempeää. City Lungsin "Dead End Weekend" projektin kappaleita ja niiden polaroidille kuvattuja kansia on luvassa vielä lisää. Edellinen kansi löytyy TÄÄLTÄ.

Koen yhä, että toimeksiantojen tekeminen filmille on aina täynnä epävarmuutta. Tiedän, että odotukset kuvien onnistumisen suhteen ovat kovat, mutta materiaalit saattavat käyttäytyä hallitsemattomasti. Riskien otto tuntuu kuitenkin yhtä hyvältä kuin ajatus siitä, että joku jakaa kanssani samanlaisen nuhjuisen filmiestetiikan ja on antaa minulle luvan tarttua niihin riskeihin. 

///

I´m trying to remember this one dark night last fall with Laura. Back then neither one of us knew how to smoke a cigarette (and we still don't). We took photos for a cover of City Lungs's new song Hello Saturday and I was so exited and nervous about how the polaroid film would react this time. I feel like it's a total blessing that people trust me so much that they let me do these "shabby" record cover photos for them.

There is still more covers to come for City Lung's "Dead End Weekend" project, but while waiting you can see the previous one in HERE.

City Lungs WEBSITE, FACEBOOK and SOUNDCLOUND 

2 kommenttia:

  1. Aivan mieletön! Ps. pääsin Turkuun, elikkä nähdään varmaan ens lukuvuonna! Paitsi että saatan päästä myös lahteen ekalta varasijalta enkä nyt yhtään tiiä kumpaan päädyn..!

    VastaaPoista
  2. No hyvä Jussi! :O Sullahan on menny kokeet tänä vuonna tosi hyvin! Päädyit sitten kumpaan tahansa, niin onneksi olkoon! Ehkä nähdään sitten taas syksyllä :)

    VastaaPoista