18.5.2013

Kevätjuhla lähestyy

180513a 180513b 180513e 180513d
Kädessäni on ihana uusi musteen tuoksuinen kirja, joka esittelee tämän hetken valokuvausopiskelijoiden kuvia. The book of lies -väritettyjä totuuksia kopioni on jo selauksesta vääntynyt ja nuhjuuntunut vaikka sain sen käsiini vasta reilu viikko sitten. Edellisen viikon tiistaina avautui Valokuvataiteen museolle Valokuvauksen opiskelijat RY:n juhlavuoden näyttely ja samassa tilaisuudessa julkaistiin tämä valtava yli sadan nuoren kuvaajan töitä esittelevä laitos. Olen mukana kirjassa yhden sivun voimin, mikä on aika mahtavaa kun kirja pursuilee niin upeita kuvia valokuvauksen korkeakouluopiskelijoilta. Kirjaa voi ostaa mm. Akateemisesta kirjakaupasta ja museokaupoista. 

Olen myös saanut itseni ryhdistäytymään ja viemään eteenpäin uusia nettisivuja, jotka löytyvät nyt CARGOCOLLECTIVE-sivulta. Sivuni on lojunut keskeneräisenä joulukuulta asti, sillä olen halunnut katsoa vain eteenpäin, enkä vanhoihin kuvakansioihin. Nyt sivu alkaa viimein näyttää jokseenkin julkaisukelpoiselta. 

Viimeiset kouluviikot ovat kuluneet intensiivisesti kuvataiteen ensimmäisen vuosikurssin yhteisnäyttelyyn valmistuen. Näyttelyn avajaiset ovat Taideakatemialla Köysiratagalleriassa 21.5 (klo. 17 TERVETULOA). Vielä on monta tehtävää valmiin näyttelytyön välillä eikä asiaa auta yhtään se että ihanat ilmat ovat portfolion kasaamisen sijasta houkutelleet spontaaneille pyöräretkille filmikameran kanssa. 

Kuvan juliste on MARIAN käsialaa, ja julisteen kuva on osa minun näyttelytyötäni.

2 kommenttia:

  1. Todella näyttää julkaisukelpoiselta. Ihailin äskettäin sivuja. Miten ikinä pääsen samaan tulokseen, no katsotaan mitä syyskuuhun mennessä olen saanut aikaan. Taidampa tehdä samanlaisen merkkinnän, jossa kerron kirjasta ja upeasta tulevasta näyttelystä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitti Mortti! :) Ja ihan varmasti saat hyvännäköiset sivut aikaan! Ja tuo sivu on ihan helppo käyttää, kun mäkin tajusin jostain jostain :) Ja ehdottomasti vaan mainitsemaan näyttelystä ja kaikesta muusta hienosta, mitä nyt on tapahtunut!

      Poista