15.3.2013

City Lungs - Traces

150313 Saavuin juuri kotiovestani kantaen rinkkaa selässäni ja kamerajalkaa kädessäni. Vaiherikas paluu luokkaretkeltä merituulen pieksemältä Utön saarelta alkoi aamulla viideltä, mutta väsymys ei ole niin suuri, että en jaksaisi heti jakaa tämän kesällä alkaneen levynkansiprojektin ensimmäistä kuvaa. Sain mahdollisuuden valokuvata kannet raikkaan bänditulokkaan City Lungsin "Dead End Weekend" projektin kappaleisiin. Turun musiikkipiireissä kohdanneet miehet vaikuttavat nykyään Helsingissä ja Tukholmassa ja tämä on heidän ensimmäinen julkaisunsa City Lungs -nimen alla. 

Kesällä aloitettu kuvausprojekti oli kaikin tavoin mieluinen. Sain tehdä käyttöön tulevaa kuvaa omalla tyylilläni ja itseäni kiinnostavilla välineillä. Päädyimme käyttämään polaroidfilmiä, vaikka sen arvaamattomuus vähän kuvatessa jännittikin. Kuvan ottamishetki oli unelmien kesäpäivä läheisellä kahluualtaalla. Kiitos jälleen kuvaan suostuneelle muusalleni Lauralle ja Kepalle, jonka houkuttelin mukaan kansikuvaan vain hetki ennen kuvaamista.

Bändin projektin loput kappaleet ja kansikuvat ovat luvassa myöhemmin. Muita tuona päivänä kuvattuja polaroideja voi katsella TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ.


CITY LUNGS KOTISIVUT

FACEBOOK -SIVU

2 kommenttia:

  1. aivan supernätti kansikuva. tykkään sävyistä, sommittelusta ja noh, kaikesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos tosi paljon! :) On jotenkin kauheen jännää rueta hahmottelemaan jonkun toisen musiikille kansikuvaa, mutta kiva kuulla että tunnelma kolahtaa!

      Poista