29.1.2013

Kesä sisäpihalla

280113 Muisto kesältä. Silloin oli ihanaa, lämmintä, kaunista. Tuona päivänä musta tunikani sopi paljon paremmin Lauralle ja Kerttu ei ollut vielä lähtenyt Sloveniaan. Söimme hampurilaisia ja kurkimme juuri kuvaamiamme polaroideja, joita säilytin matkamuistorasiassa. Näin ravintolan ikkunasta ohikulkevan tytön, jonka tiesin olevan tuleva luokkakaverini. Kuvasin kaikkea kaunista. Nyt yritän olla ottamatta vain kauniita kuvia, mutta kaikesta tulee silti vain kauniita kuvia, kun elämä nyt vain välillä on yhtä kaunista kuvaa. Tänään nukahdin säkkituoliin kesken kiinnostavan taidehistorian luennon, koska on ollut niin mukavaa ettei nukkumiselle ole ollut aikaa.

Yllä oleva kuva kuului alunperin paikallisen bändin levynkansiprojektiin, jota olen loppukesän ja alkusyksyn aikana kuvannut polaroidfilmille. Loput kuvat tulevat esille joskus tulevaisuudessa. Taidan tilata lisää filmiä ensimmäistä kertaa kesän jälkeen, jos vaikka Amsterdamissa filmipaketille olisi käyttöä.

4 kommenttia:

 1. Nää sun polaroidis on niin upeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! :) kiva kuulla kun noilla kuvaaminen on aina vähän sellasta säätöä!

   Poista
  2. Joudutko ottaa monta kuvaa samasta tilanteesta, että saat yhden onnistuneen? Siis polaroidilla kuvattaessa?

   Poista
  3. Todella harvoin... Yleensä jos kuva menee pilalle vika on valon vähyydessä/liiallisuudessa tai kuvausympäristössä ylipäänsä, joten jos kuva ei tomi yleensä joudun keksimään jotain ihan muuta :) Tosin pari kertaa olen ottanut tilanteesta kaksi kuvaa, jossa jälkimmäiseen olen tehnyt joitakin pieniä säätöjä, kun on ollut tunne että en vaan voi luovuttaa! :D

   Poista