23.9.2012

Luontohetki

230912a 230912b
Törmäsin kesällä kävelyretkellä sydäntä särkevään näkyyn. Pieni sorsanpoikien pesue oli joutunut kohtalokkaalle törmäyskurssille tietyömaan kanssa. Kaikessa kaameudessaan näky oli niin asetelmamainen, että en voinut olla tarttumatta kameraan. Kuva tuli puheeksi pari päivää sitten Turun saaristossa, joten päätin kaivaa sen esiin. 

Ensimmäinen kuva on tehtäväkuva luokan leirikoulusta. Kuvassa on lahjakas luokkatoverini SOFIA. Yövyimme pari yötä pienessä mökissä metsän ja meren välissä, kuvasimme itseämme ja toisiamme, tuijottelimme yötaivaalle etsien satelliitteja tähdenlentoja, puhuimme koulukiusaamisesta ja mielikuvitusolennoista, katselimme toistemme kuvia videotykillä ja kuuntelimme Charlotte Gainsbourgia. Mikä ihana yhdeksän hengen luokka täynnä mitä erilaisempia outolintuja.

4 kommenttia:

 1. Kuuluisa sorsakuva! Ällön hieno. Oli kyllä tosi kiva leirikoulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin paluumatkalla nukahtaa autoon (Sergestä huolimatta), mikä kertoo että oli aika huippua! Ja no niin... kuva kuolleista sorsista on... noh... kuva kuolleista sorsista :)

   Poista
 2. Pysäytti toi sorsakuva aika kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa. Mä en pitkään aikaan tiennyt miten tuohon kuvaan olisi pitänyt suhtautua, joten se jumitti kansioiden syövereissä... Ja en kai mä edelleenkään oikein miten siihen suhtautua.

   Poista