1.9.2012

Höpsöjä tyttöjä

310812a 310812b 310812c Maanantai tuntui kesän viimeiseltä päivältä. Ilma oli lämpimämpi kuin pitkään aikaan. Työnsin pääni Kaisun vaatekaappiin ja valitsin hänelle asun. Lähdimme ulos ja kävelimme pitkin mutaista raapivien kasvien reunustavaa polkua, joka kuulemma myös sukkahousuja rikkovana polkuna tunnetaan. Ihailimme koskea ja suuntasimme kohti osmankäämiä. Matkalla keräsimme mukaan ruusunmarjoja vain jotta voisimme perillä talloa ne maahan. Jaksan vieläkin ihmetellä millaisia maisemia tästä kaupungista sattumalta löytää kun vain jaksaa aikansa vaeltaa. 

Nukun yöni huonosti, sillä aina kun suljen silmäni pääni sisäinen sulkakynä alkaa kirjoittamaan muistiinpanoja Taideakatemian orientaatioviikolta. Kadulla haluaisin pysäyttää jokaisen vastaantulijan ja kertoa heille kuinka ihanan erilaista kaikki siellä on yliopistoon verrattuna.

16 kommenttia:

 1. Aivan sulonen kuvasarja, niin harmooninen kuten sun kuvat nyt ylensäki onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii, kiitän sinua! :) Hullaannuin ihan täysin tuosta paikasta, joka löydettiin.

   Poista
 2. Näissä on sellaista herkullisuutta, sävykylläisyyttä ja aistikkuutta, joka saa mut melkein sekaisin. Oikeesti, Johanna. Sulle hyvin tyypillisiä asetelmia&toteutuksia mut silti upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anni! Mä ainakin taistelin mun kehnojen photoshoptaitojen kanssa kanssa niin pitkään, että olin itse seota! Ja kiva jos tykkäät. Musta itestäni vaan tuntuu, että mun on jotenkin naurettavan helppoa tehdä jotain tällaista. Ois niin kiva välillä keksiä itsensä jotenkin uudestaan, mutta aika näyttää. Haha, ihan kun pitäis aina jotenkin selitellä kun kuvaa jotain nättiä :)

   Poista
 3. Ihania kuvia jälleen! Jos ikinä kaipaat kuvausseuraa/kuvattavaa henkilöä joka suostuu omituisiinkin asioihin, muhun voi aina ottaa yhteyttä! ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa! Täytyy pitää mielessä! Pitäis kyllä välillä saada itsensä kuvaamaan vähän tuntemattomampiakin kasvoja ihan vain vaihtelunkin vuoksi. Katsellaan jos vaikka syksy toisi mukanaan joitain jänniä opiskelutehtäviä :)

   Poista
  2. Uusiin ihmisiin on ihana tutustua, vaikka oonkin yleensä kauheen jännittynyt ja hermostunut. Vaikutit vaan niin miellyttävältä ihmiseltä kun joskus kesällä vaihdettiin pari sanaa Filmtownissa, ehkä muistat ehkä et. Tsih!

   Poista
  3. Tietenkin muistan :) Muistan jopa minkä leffan vuokrasit, koska se oli mun mielestä viime vuoden paras elokuva! Ja ymmärrän täysin tuon jännittyneisyyden, mä oon ite kärsinyt suurimman osan elämääni aivan järkyttävävästä sosiaalisesta jännityksestä. Mut katsellaan mitä syksy tuo tullessaan :)

   Poista
 4. Vähä magee toi vika kuva! :o

  http://ruusukerotta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Idea syntyi kun kasvot jäivät varjoon. Photoshopilla sitten vein vähän pidemmälle...

   Poista
 5. Jopas oot mestan löytänyt! Pitäisi ehkä hirvikärpästen ja muidenkin pörriäisten uhalla uskaltautua tutun ja turvallisen urbaaniympäristön ulkopuolelle. :) Miten valokuvausopinnot on lähtenyt käyntiin? Mitä siellä tarkalleen ottaen tehdään? Voin kuvitella että on hirveen kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kyllä uskois millaisen betonihelvetin kulmilta tämäkin paikka ihan vahingossa löytyi! :D

   Tähän mennessä Taideakatemiassa on ollut kyllä niin kiinnostavaa, että ihan yhtä hymyä olen kokoajan (ainakin sisäisesti). Tänään oli vasta ensimmäisen kerran varsinaista opetusta ja tuntuu kyllä tosi kiinnostavalta ja selkeeltä kokonaisuudelta tämä eka lukukausi yliopiston sekavuuteen verrattuna. Omasta taiteilijuudesta kirjoittaminen on kai aika suuressa osassa opintoja ja sehän passaa kun kirjoittaminen on aina ollut mulle myös sydäntä lähellä. Mut vähän ajan päästä tietää taas paremmin mitä opinnot tuo tullessaan.

   Voin sitten tsempata sua keväällä, jos meinaat laittaa hakupapereita vetämään :)

   Poista
 6. Oh toi ylin kuva on upean maalauksellinen, ja mallin hiusten väri toistuu vieläpä ihanasti maiseman kasvillisuudessa! Tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Olin joskus unelmoinut tuollaisesta kuvasta ja pääsin viimein ottamaan sen kun löysin tuon puun. Puin Kaisulle punaisen peruukin vaihtelun vuoksi, joten kiva jos se sointu sun mielestä ympäristöön ja näyttää aidolta!

   Poista