27.8.2012

Mehiläispesä

270812 Kesä hujahti ohi erilaisia asioita odottaessa. Ensin odotin pääsykoekutsua, sitten pääsykokeita, sen jälkeen pääsykoetuloksia ja lopulta valokuvausopintojen alkua. Jossain noiden asioiden välissä ehdin nähdä miljoona pääsykokeisiin liittyvää painajaista, mutta myös yhden unen jossa pääsin sisään. Unessa me kaikki uudet opiskelijat kohtasimme toisemme laiturilla. Siellä oli monia tuttuja. Yhtäkkiä täydessä yhteisymmärryksessä me kaikki hyppäsimme veteen ja uimme järven vastarannalle. Siellä oli paraati ja sirkuseläimiä. Kesken paraatikohtauksen heräsin ja tajusin, että alitajuntani on paisutellut valokuvauksen opiskelun ihanuuden aivan ylisuuriin mittasuhteisiin. 

Työntäyteisen viikonlopun jälkeen havahduin käsittämään, että on kesäloman viimeinen päivä. Pakkasin kamerakamppeet ja menin Kaisun luokse. Kuvasin valtavan määrän kuvia ja nautin siitä, että vielä yhden päivän ajan olen pelkkä harrastaja. Kuvassa on Kaisun kämppiksen mehiläispesä, jota olen katsellut irvistellen jo monen vuoden ajan. 

Olen varma, että huomenna käännyn tutusta risteyksestä vanhan tavan mukaan vasemmalle, vaikka tällä kertaa pitäisi kääntyä oikealle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti