25.6.2012

Ofelia

250612
Vilkuilin koko työpäivän hermostuneena kelloa. Laskin tunteja, minuutteja, vuokrattuja elokuvia ja päivän siivoushommia. Työvuoron loputtua kipitin sateessa tuhatta ja sataa valokuvausliikkeen jonoon. Tuttu henkilökunta tervehti iloisesti, ojensi kehitetyn negatiivin ja jäi totuttuun tapaan höpöttämään kanssani. Kotona avasin autuaana tietokoneen ja skannerin. Lopulta olin tyytyväinen vain yhteen juhannusfilmin kuvaan, mutta se into jolla odotin kuvien näkemistä auttoi taas läpi yhden sateisen päivän.

Havahduin viikonloppuna tajuamaan, että kesä on jo pitkällä. Samalla tajusin, että tästä kesästä ei tule erikoista. Tästä kesästä tulee ihan tavallinen kesä. Toisin kuin viime kesä se ei sisällä riemastuttavaa kiertomatkailua Britanniassa tai mitään muitakaan suuria suunniteltuja elämyksiä. Eksoottisin paikka jonne tulen kesällä menemään on Kemi, sillä koko kesä kuluu kukkaron nyörejä kiristellessä. Mutta olen varma, että talvella muistelen mitä onnellisimpana ihanan tavallisia kesämuistoja ja näen mielessäni meidät juoksemassa Finnkinon superpäivänä scifileffasta toiseen ja viettämässä juhannusta valtavan tammen alla paikassa jonne kukaan muu Ruissalossa juhannustaan viettänyt ei löytänyt. Näen itseni ihailemassa Tampereen sukulaisteni uutta kotia, maistamassa elämäni ensimmäisen kerran Ben & Jerry's jäätelöä ja siivoamassa Taideakatemian lähellä asuvan siskoni asuntoa pääsykoetehtävien jäljiltä. 

Festarikausikin alkaa viimein viikonloppuna, kun suuntaamme Kaisun kanssa yhden illan visiitille Helsinkiin kuuntelemaan Charlottea ja Reginaa. Tavallista, mutta ei sittenkään niin tavallista.

14 kommenttia:

 1. Voi että tosta tuli komea! Ouuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihanaa että oot sitä mieltä! Ja loppuihin kuviin liittyen: en suosittele säätämään valotuksia kirkkaassa auringonpaisteessa aurinkolasit päässä! :D Tungen niitä sitten facebookiin...

   Poista
 2. Ihana kuva, ihastuttava teksti!

  VastaaPoista
 3. oi miten ihana teksti! sinä oot ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa! Ihanaa, sovitaan vaikka niin! :)

   Poista
 4. Voi ei, taidan olla vähän pölhö. Luin sun kommenttisi ja kun tultiin palauttamaan leffaa, taisit olla se suloisa tyttö joka hääri tiskin takana? En ollu ihan satavarma ja jänistin paikalta :-D Ehkä ensi kerralla....

  Terkuin pölhö-puttonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Tiiätkö, mä tein ihan saman! Tulin jostain hyllyn takaa ja katoin, että "hetkinen Puttonen on taas tossa", mut sit en tiennykään mitä sanoa enkä ujona sit enää kehdannu huudella perään! On se niin hassua kun yhtäkkiä kohtaa jonkun netistä tutun ihmisen työpaikallaan! Ja munhan se ois pitänu tulla esittäytymään, et sä ois voinu mua tunnistaa, kun silmälaseja käytän niin harvoin :)

   Mut mä luulen, että kyllä me vielä törmätään joku kerta kun pyörit taas Turussa!

   Poista
 5. miten näin mahtava blogi on voinu jäädä multa huomaamatta?!??!

  RAKASTAN NÄITÄ KAIKKIA KUVIASI.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista sanoistasi! :) Joo, tämä on kai vähän tällainen pieni oppimispäiväkirja -blogi, johon on ihana saada sinut nyt seuraajaksi!

   Poista