3.5.2012

Rantalomia ja iltakävelyitä

030512b 030512b Perjantai-iltana nautimme Annin kanssa keväästä kaupungin tuoreita valokuvanäyttelyitä kierrellen ja uusia kävelyreittejä etsien. Tiemme johti Aurajoen rantaa niin kauas, että luulimme jo kävelleemme kaupungista pieneen maalaispitäjään. Matkalla kuvasin erilaisia varjoja ja maisemia. Kun lopulta katsoin tietokoneella kuvaa Annin varjosta ja autiotalosta muistin vanhan kuvan Kaisusta. 

Ylempää kuvaa kuvatessani testasin apureideni kanssa heijastinta ja salamaa. Kaisu suostui malliksi, Jaakko kuskiksi ja heijastimen pitelijäksi. Kaisla autteli vähän kaikessa ja kaksi kääpiösnautseria, Muusa ja Metka, pitivät meille seuraa. Valokuvatessa oli hauskaa, mutta kuvassa ei tuolloin tuntunut olevan mitään "kontekstia", joten se jäi kansioon odottamaan. Jostain syystä autiotalo palautti sen mieleen.

Nappasin autiotalokuvan alun perin filmille, mutta päädyin poikkeuksellisesti photoshoppaamaan sen uuteen uskoon.

Lauantaiaamuna häivyn taas hetkeksi ulkomaille juhlimaan äidin syntymäpäivää. Matkakohde ei liene mikään modernin taiteen keskus, mutta ensimmäinen rantaloma vuosikausiin kuulostaa houkuttelevalta, vaikka säätiedotukset lupaavatkin sadetta.

16 kommenttia:

 1. VAU !! Tuo ensimmäinen vetää sanattomaksi.

  VastaaPoista
 2. KIITOS! Blogin pitäminen on mahtavaa, kun palaute tulee tuollaisella intohimolla! :) Myös negatiivista palautetta saa aina antaa samanlaisella intohimolla, mikäli tarvis on!

  VastaaPoista
 3. En tajuu en tajuu en tajuu miten oot tehnyt ton ekan kuvan - jään ikuisuuksiksi ahdistuneisuuteeeeen AAAAAA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistuta, että kerron joskus jos törmätään taas livenä! :)

   Poista
 4. blogisi on kerrassaan valloittava.

  VastaaPoista
 5. sun kuvat on kyllä aina upeita. sanon siis samaa ku edellisetki: vau.

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kannustavista sanoista! Olen tänä keväänä päivitellyt blogia vähän harvemmin kuin aikasemmin, joten ilo kuulla, että kiinnostus pysyy silti yllä.

  VastaaPoista
 7. Loistavii kuvia sulla! bongasin sut tuolta Jelenan blogista ja onneks bongasinki! Lukijaksi--->!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! Tajusin muuten just että muistan sut Harhakuvasta. Ite en oo sinne pitkään aikaan päivitellyt, mutta sun kuvia on sieltä useinkin tullu selailtua! :)

   Poista
  2. Hahhah, en yhtää ihmettele päivittelemättömyyttä, kauhee paikka :D

   Poista
  3. Joskus se oli vielä tosi virkeä ja kiva paikka. Kuville sai monipuolista palautetta ja oli kiva seurailla taitavien tyyppien uusimpia töitä. Nykyään se on vähän kuolleen oloinen kieltämättä... :(

   Poista
  4. Niin se vähän tuppaa olemaaan...

   Poista
 8. apuaaa upee toi eka!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS! :)Apurit olivat tuolloin todellakin avuksi!

   Poista
 9. Miten upeita! Ja miten hrumaava blogi sulla onkaan, kauheesti fiilistä.
  Tuli näistä kuvista ensimmäisenä mieleen Eleanoora Rosenholmin tammen varjossa biisi. Saattaa olla että oon vaan kuunnellu liikaa.

  VastaaPoista