10.5.2012

Nizzan aurinko

nizza1 nizza2 nizza3 nizza4
Äidin 50-vuotis syntymäpäivän kunniaksi vanhempamme lennättivät meidät viikonlopuksi Nizzaan. Kehnoista sääennusteista huolimatta onni oli mukana ja Etelä-Ranska helli meitä auringolla. Viikonloppu kului rennosti perheen kanssa kaupunkia kierrellessä ja toisin kuin edellisessä merkinnässä epäilin, löysimme myös valtavan modernin taiteen museon. Sunnuntai-iltana söimme juhlalounaan Nizzan vanhassa kaupungissa ja sen jälkeen siirryimme seuraamaan Ranskan presidentinvaalien tulosten juhlintaa. Nizza oli lämmin lomakaupunki, jonka 8 km:n pituisella rannalla vesi oli silmiä häikäisevän sinistä. En edes muista milloin olisin viimeksi lomaillut vastaavanlaisessa lomakaupungissa. 

Yllä olevat valokuvat ovat uimarannalta ja lentomatkalta Alppien yli. Viimeisessä valokuvassa paikallinen valokuvastudio mainostaa photoshoppauspalveluitaan. Keksisin tuosta viimeisestä kuvasta ainakin yhden tutkielman verran sanottavaa, mutta säästän tätä blogia räyhäämiseltäni. Säästän blogiani myös tätä suuremmalta lomakuvaryöpyltä. Filmirullalta tosin saattaa löytyä vielä jotain.      

8 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia! Eritysesti 2. ja 3. Molemmissa kiva abstrakti elementti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Kiva saada sulta kommettia pitkästä aikaa. Rannalla oli aivan hirveästi kaikkia tapahtumia ja yksityiskohtia. Olisin voinut heilua siellä kameran kanssa ikuisuuden!

   Poista
 2. Ekalle kuvalle iso peukku! Loistavaa settiä ollut muutenkin, nyt kun pitkäst aikaa eksyin taas kattelemaan :D Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo kuulla!:) Kiitän onneeni, että mun perhe tökki mut hereille lentokoneessa tuon Alppimaiseman kohdalla.

   Poista
 3. kauniita kuvia (kuten aina)! :)
  p.s. tässä sulle haaste! http://theyoungandthewild.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mun eka haasteeni, kiitos! Pitänee vastailla tuohon jotain kunhan seuraavan kerran mulla on jotain kuvia esille laitettavana :)

   Poista
 4. Sun blogi näyttää tosi ihanalta! :3 Täytyykin jäädä seurailemaan.

  Halusin myös kysyä, että olisitko kiinnostunut vastaamaan "ystäväkirjaan" joka löytyy mun ja kaverin blogista. Tai tulee löytymään, aloitettiin blogi juuri :3 Ideana siis on keräillä erilaisilta bloggaajilta sinne "haastatteluja" ja julkaista ne linkin & mahdollisten kuvien kanssa. Ehkä sieltä löytää joku uusi lukija tiensä tänne ja voit itsekin löytää jotain mielenkiintoista luettavaa.

  Jos oot kiinnostunut, niin laita meiliä blogbios@hotmail.fi tai kommentoi blogiin http://blog-bios.blogspot.com/

  Terkuin Tau ja Jenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja hauska idea teidän blogilla. Pitänee laittaa viestiä :)

   Poista