3.4.2012

Sunnuntai Cassien kanssa

laiva2

cassiejalaiva
Sunnuntainen pyry toi lumen takaisin kaupunkiin. Aamun aurinko ja lämpö vaihtui tuuleksi ja lumeksi juuri sillä hetkellä kun olimme rockyhtye Cassien kanssa päässeet monen mutkan ja monen suunnitelman kautta Ruissalon päätyrannalle valokuvaamaan. Märkä lumi iski vasten kasvoja ja kameraa, mutta läpi horisontin kulkenut laiva toi väripilkun kuviksi tallentuneisiin meren tyrskyihin.

Viimevuotisen Something You Always Wanted To Hear -levyn julkaisun jälkeen kriitikoiden kovassa nosteessa ollut Cassie oli todella mieluinen kuvauskohde. Useita livekeikkoja nähneenä ja levyä paljon kuunnelleena uskallan povata Cassielle lisää hypetystä ja menestystä. Laitan esiin lisää kuvia kun ne ovat ajankohtaisempia Cassien kesällä julkaistavan uuden levyn aikaan.

Lumipyryn myötä kesä karkasi hetkessä kauemmas ja jätti kasan muusikoita ja yhden valokuvaajan hytisemään Ruissalon kivikkoiselle rannalle. Koska näitä ihmisiä on ilo tuntea, ilo katsella ja ennen kaikkea ilo kuunnella, Cassien musiikki luo ihanan haikeaa fiilistä synkkäänkin säähän.

Bändin nettisivuihin pääsee tutustumaan tästä.

6 kommenttia:

 1. kuinka kauniita kuvia.. kuulaat värit..

  <3: valoisiaaamuja.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos!:) Kuulaita värejä kuulassa lumipyryssä! :)

  VastaaPoista
 3. http://fotokremma.blogspot.com/ , klikkaa, palkinto sulle!!! ;)

  Kiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos tuhannesti! Ilo päästä suosikkiblogiesi listalle! Voi olla että itse jätän haasteen väliin, mutta selailin taas sun kuvia sen verran, että omalle lukulistalleni oli pakko sun blogi laittaa! :)

   Poista
 4. Sait Liebster blog -palkinnon blogissani!
  http://vergion28.blogspot.com/2012/04/liebster-blog-palkinto.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, näitähän nyt satelee! Kiitos hirveesti! Eksyin nyt ekaa kertaa sun blogiin ja hyvältä näyttää! :)

   Poista