28.3.2012

Kaverikuvia

280312a

280312b

280312c

280312d
Päivät, viikot ja kuukaudet ovat jokakeväiseen tapaan hurahtaneet hurjaa vauhtia. Turhauttavien esseiden, vaikeiden artikkeleiden, tylyjen asiakkaiden ja väsyneiden päivien lomaan on kuitenkin mahtunut paljon hauskoja elokuvailtoja, innovatiivisia ruokapöytäkeskusteluja ja luovien reittiratkaisujen kävelymatkoja. Kevätlukukauden parhaista hetkistä on kiittäminen mitä ihaninta kaveripiiriä, joka päivästä toiseen naurattaa vatsalihakset kipeäksi ja haastaa mukaan mielen solmuun laittaviin väittelyihin. Viime perjantai piti sisällään siskon luona yökyläilyä, valokuvailua, huulipunia ja ruokamyrkytyksen yhdelle meistä.

Nappasin Kaisun luo mukaan Fujifilm Instax -kameran, joka rumasta ulkonäöstään huolimatta on todella hauska kamera käyttää. Filmiä kameraan saa helposti yliopiston läheltä ja kolme kuvattua filmipakettia ovat sisältäneet ainoastaan pari hyvin epäonnistuneesti kehittynyttä kuvaa.

Pääni sisällä kesään on vielä liian pitkä matka, mutta hyvässä seurassa puuduttavatkin matkat voivat olla parhautta. Tässä tapauksessa hyvä seura tarkoittaa tyyppejä, jotka yhden valokuvan takia ovat valmiita sotkemaan huulipunaa poskiinsa.

14 kommenttia:

 1. ah voi voi voi minäkin haluan tuollaisen kameraaaaaaaan! o___OOO *läääh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä noita saa ihan tavallisista hyvin varustetuista valokuvausliikkeistä!:) Ite tilasin omani netistä, mut seuraavana päivänä huomasin paljon halvemmalla yhden liikkeen ikkunassa! Ei oo yhtä söpö kun Polaroid Spice Cam (mun aarre, oon siitä sulle ikuisesti kiitollinen!), mut ei tarvii ainakaan tuskailla huonolaatuisten filmien kanssa eli suosittelen sullekin!

   Poista
 2. ehkä ihanin blogi ikinä ! oot tosi lahjakas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitoksia sulle tosi paljon. Huippua saada uusi lukija! :)

   Poista
 3. Vau. Aivan mielettömän hienoja valokuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle!:) Kuvailtiin vähän muita juttuja ja nää tuli siinä "sivutuotteena".

   Poista
 4. Your blog is crazy fantastic! Love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! Nice to have a new reader!:)

   Poista
 5. Heii meillä oli yhdellä kurssilla tehtävän piirtää luonnoskirjaan viikoittain jonkin teeman mukaan ja yksi teema oli "kaverikuvia"... toi huulipunakuva on ihan loistava! Noi on muutenkin tosi kertovia kuvia, I like it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se on munkin suosikki :) Otettiin näitä enemmänkin, mutta annoin joitakin pois kavereille muistoksi. Hyvä jos nää on sun mielestä kertovia ja muistu sun omat tehtävät mieleen!

   Poista
 6. Nää on mahtavia! Ilman tuota huulipunaa ois melko laimeita mutta se kruunaa. Miten nuin pienellä asialla voikaan saaha kuvaan niin paljo enemmän mielenkiintoa... Muutenki tosi hienoja kuvia sulla, tykkään niin paljo<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! Ymmärrän mitä tarkotat tuolla huulipunalla! Yleensä pyydän ihmisiä laittamaan kuvaan punaista huulipunaa, sillä se tuo heti kasvoihin jotain kiinnekohtaa ilman että tarvitsee mitään sotamaalausta alkaa naamaan sutimaan! :)

   Poista