13.2.2012

Suljinaikajumppa

IMG_9928C

IMG_9913B
Voi miten lämmöllä muistelenkaan sitä päivää, kun valokuvausharrastukseni naiiveina alkuaikoina tajusin kuinka pitkällä suljinajalla pystyy kuvaustilanteessa leikkimään. Vietin asunnossani monta kylmää iltaa hyppien ja loikkien edestakaisin vinksahtaneita kuvia ottaen. Otin nämä kuvat reilu kuukausi sitten mukavana aamuverryttelynä, kun tajusin etten ole vuosikausiin irrotellut suljinajalla. Ylimmän kuvan jälkeen oli pakko ottaa lääkettä päänsärkyyn. Alin kuva on täynnä kirjoja, jotka pitäisi muistaa palauttaa yliopistolle.

Lähiaikoina olen kuluttanut päiviä yliopiston lisäksi Turun alueen valokuvanäyttelyissä ja kipeänä sängyn pohjalla. Näyttelyissä norkoilulle on löytynyt kunnon syytäkin, sillä olen pitkästä aikaa jaksanut hankkia itselleni ihan oikeita kirjoitushommia.

Käväisin myös leskilakkini kanssa mallina Annin kuvausprojektissa. Aluksi ajatus kameran edessä olosta ahdisti, mutta lopulta annoin kuvaajan tunkea päälleni jopa korsetin. Tämän viikon haasteet on voitettu, ensiviikolla edessä ovat uudet. Annin ottamat kuvat löytää täältä.

6 kommenttia:

 1. Nuo kirjat näyttää vähän aalloilta. Pidän alemman kuvan surrealistisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Jouduin kokeilemaan tuota toista kuvaa aika monta kertaa että onnistui, joten oikein kiva kuulla!

   Poista
 2. Oijoi mitkä kuvat! Toimivat noin yhdessä loistavasti :-) Näitä katselisi mielellään pitkän sarjan eri variaatioin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi vähän mielessä, että tästä pitää lähteä kehittämään variaatioita eteenpäin! Mulla on vähän huono tapa tyytyä siihen, että saan aikaan kaksi kuvaa jostain teemasta....:) Kiitos kommentista!

   Poista