4.2.2012

Hyönteispäiväkirjat

IMG_6337

IMG_6717

IMG_7844

Nyt kun pakkanen hiipii 30-luvulla rakennetun kotitaloni ikkunankarmeista sisään, olen huomannut että asunnon lämpimin paikka on tietokoneen ääressä. Käheä-äänisten naisartistien tulkintoja kuunnellessa kävin läpi viime vuoden unohtuneita kuvakansioita.

Kuva 1. 22.3.11, Turku. Kuva on otettu kanditutkielmani kirjoittamisen aikaan. Tutkimukseni käsitteli kauhuelokuvajulisteiden naisuhrien representaatiota. Kanditutkielman teko oli yleisesti ottaen aika miellyttävää, sillä pääsin lukemanaan feminististä kuvatutkimusta, kauhuelokuvan kulttuurihistoriaa ja muita suosikkiaiheitani. Erityisesti Uhrilampaiden symboliikka ja historia sai mielen kiinnostavasti solmuun.

Kuva 2. 23.4.11, Savonlinna. Siivosimme äidin kanssa ukin vanhan maalaistalon ullakkoa uutta ostajaa varten. Kuolleiden perhosten lisäksi löysimme kasan kioskidekkareita ja muita pölyn peittämiä asioita 60-luvulta.

Kuva 3. 18.7.11, Lontoo. Vaelsimme Lauran kanssa onnellisina British Museumissa jalat kivistäen ja vatsat kurnien niin pitkään kunnes vartijat häätivät meidät museon sulkemisaikaan ulos. Suosikkipaikkamme oli Valistus-sali, jonka vitriineissä tuntui olevan koko maailma.

Takana oleva viikko on sisältänyt liian monia opiskelujutuille omistettuja öitä, mutta ensi viikolla tarkoitus olisi omistaa iltoja mielenkiintoisen uuden musiikin keikoille. Elämä voittaa ja pakkasetkin hellittävät. Ennen pitkään.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hei, pistin muuten sulle Harhassa viestiä kysyäkseni yhtä valokuvablogeihin liittyvää juttua! :)

   Poista
 2. Very nice pictures! DO YOU WANT FOLLOW MY BLOG AND I FOLLOW YOUR? :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Thank you so much Matteo!:) Just some old pics I had stored too long...

   Poista