3.1.2012

6 päivää Pariisissa - Harharetkiä antiikkitorilla

kirpputori1

kirpputori2
Nukuttuamme Pariisissa ensimmäisen yön, päätimme aloittaa aamun kirpputorikierroksella. Suuntasimme metrolla vähemmän hohdokkaaseen kaukaiseen kaupunginosaan päämääränämme löytää Marché de la Porte de Vanves -kirpputori ja sen vieressä sijaitseva taidetori Place des Artistes. Matkaopasta lukiessamme maalailimme mielissämme ruusuisia kuvitelmia, joissa kirpputori muistutti Lontoon Camdenia. Todellisuudessa huomasimme päätyneemme täysiveriselle antiikkitorille, jossa myyjinä toimivien keski-ikäisten pariisilaismiesten pöydät ja autojen takakontit notkuivat vanhaa ja kallista tavaraa. Ahmin kaikkea kamerallani ja silmilläni, mutta muutuin katselijasta ostajaksi kun löysin kasan vanhoja valokuva-albumeja. Säälittävästä tinkimisyrityksestäni huolimatta minusta tuli nuhjuisen albumin onnellinen omistaja ja valokuvausideoita tuon aarteen varalle alkoi virrata. Niistä lisää joskus tulevaisuudessa.

Matkan jälkeen elämääni on mahtunut paljon töitä ja viikon mittainen loma, jonka käytin Leppäviralla siskon vierellä sohvalla makaamiseen ja tulevan graduni aiheen miettimiseen. En tiedä mihin viime vuosi ehti kadota. Varmaan samaan paikkaa kuin kolme sitä edeltänyttäkin vuotta.

5 kommenttia:

  1. Thank you so much again! I just recently remembered that you thought that I was a photography student. It really cheered me up! :D

    VastaaPoista
  2. Haha, en koskaan hirveemmin mieti näitä kirjotuksia etukäteen, joten oikein kiva kuulla!:)

    VastaaPoista
  3. hei älä vastaa tähän täällä koska en kuitenkaan lyödä takaisin tähän koska kommentoin nyt vaan johonkin että saan sanotuksi: oon löytänyt sun kuvat uudelleen! sulla on niin selkeä oma tyyli ja oon niin iloinen sun puolesta että oot löytänyt oman tyylisi! wau johanna!

    VastaaPoista