21.10.2011

Britrail - Matkakuumetta syysillassa

2111e

2111d
Viettäessäni yksin kotona vapaailtaa opiskelusta, töistä ja ihmisistä päädyin jälleen kerran hoitamaan stressiä filmiskannerin ääreen. Kaivoin vielä kerran esiin kauheassa epäjärjestyksessä olevat negatiivit viime kesäiseltä Britannian matkalta ja näpersin skannerin ja filmien kanssa suurella rakkaudella.

Holgalla kuvaaminen merkitsee kesää ja valoa, joten vaikka minulla on tuohon kameraan viha-rakkaussuhde, näin talvea tekevinä iltoina kaipaan suunnattomasti sillä kuvaamista. Myös kaipuu matkalle on aivan järkyttävä, mutta ennen kuin irtiotto on mahdollinen, on edessä vielä esseen tekoa, tutkielman viimeistelyä ja armottoman tuskallista ruotsin opiskelua.

Ylemmässä kuvassa seikkailimme Bathissa ja alemmassa kuvassa seisoimme Yorkin kaupunkia ympäröivällä muurilla. Jos saisin palata tuolle matkalle uudestaan ottaisin ainakin miljoona kuvaa Manchesterista. En vain käsitä missä ovat kaikki kuvat Manchesterista...

4 kommenttia:

 1. and, as usual, is so beautiful. and this ideal are your staff, always a beautiful land of dreams ...

  VastaaPoista
 2. Thank you again my dearest Veroszka!

  VastaaPoista
 3. En ymmärrä miten saat kuvaasi noin suuren tunnelatauksen AINA. Olisi siinä leppäkerttu, homeinen omena tai kuollut varis, sinun taltioimana uskoisin jokaisen noista näyttävän kauniilta. Blogisi myös innoittaa filmikuvaukseen joka on mun mielestä mahtavaa! :)

  VastaaPoista
 4. Wou, kiitos taas! Mulle valokuvaus on jotenkin niin voimakkaasti arjesta vapauttavaa, että hienoa jos tunnelataus välittyy! Jos jotain tekee, niin samantien sen voi tehdä tunteella :)

  Ja haluun aina kannustaa filmikuvaamiseen. Oon itse sen verran koukussa siihen, että taas pamahti postissa uusi kamera ja jostain pitäis löytää aikaa sen testaamiseen... :D

  VastaaPoista