5.10.2011

Polaroideja vk 38 - Mätiä omenoita

pol3

pol4
Olin pari viikkoa sitten jälleen viettämässä sunnuntaita siskoni luona ja löysimme hänen talonsa takapihalta omenapuun, jonka alla maa oli täynnä lehtiä ja mätiä omenoita. Polaroidkamera sattui olemaan mukana ja olin etsinyt jotain syksyistä, mitä tallentaa ensimmäisen filmipaketin viimeisiin kuviin. Saaraa valokuvatessa tuntuu kuin pukisin ja ohjailisin itseni näköistä nukkea. Impossible Projectin filmiä on jäljellä vielä toinen paketti. En ole vielä päättänyt tulenko tilaamaan filmiä lisää, kun se on käytetty.

Lähiaikoina olen töiden, ruotsin kurssien ja sosiaalisen elämän ohella päässyt elokuvatutkimuksessani perehtymään mm. kirjoihin transvestismista. Näin neljännen vuoden opiskelijana tuntuu viimein siltä, että pystyn suuntaamaan katseeni kiinnostaviin marginaaleihin. Valmistuttuani olen äärimmäisen suvaitsevainen ja yhteiskunta - ja mediakriittinen ajattelija, mutta kysymys kuuluukin: missä työskentelen? Tällä hetkellä tuollaiset tärkeät kysymykset ovat kaukana edessä ja mielessä pyörii vain tämä antoisa ja kiinnostava opiskeluaika. Hyvä ystäväni kävi juuri kuvauttamassa itsensä miehenä. Behind the scenes -kuvamateriaalia on luvassa joskus tulevaisuudessa.

7 kommenttia:

 1. Tykkään ekasta kuvasta tosi paljon. Tokassa jotenkin tuo sateenvarjo ehkä vähän häiritsee. En tosin osaa sanoa miksi, se tuntuu jotenkin irralliselta. Mutta ihan älyttömän ihania värimaailmoja taas. Toi filmi sopii aika hyvin tällaisiin sadunomaisiin kuviin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon taas kerran!:) Toi eka kuva on munkin suosikki. Oon itse kanssa sitä mieltä, että tuo sateevarjo on aika turha. Otin nämä peräjälkeen näkemättä ensimmäisen lopputulosta ja lisäsin sateenvarjon mukaan tuomaan jotain vaaleutta kuvaan, kun pelkäsin etukäteen, että näistä tulee ihan mustia!

  En kyllä lakkaa ihmettelemästä sitä kuinka erilaisia värimaailmoja eri valaistukset tuolla filmillä tuottavat! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos taas sullekin! Luulen, että jokaista kehua kohden mun ujo sisko suotuu tulemaan ainakin yhteen kuvaan. Eli näillä kommenteilla mun pitäis päästä jatkamaan polaroid-sarjaa ainakin kahdella kuvalla :)

  VastaaPoista
 4. Beautiful pics! I wish I could have a Spice Cam as well.

  VastaaPoista
 5. Thank you so much! After over ten years my chilhood dream came true when my friend knew where I could buy one! I hope you will find one Spice Cam too! :)

  VastaaPoista
 6. Oi vau ihana kuulla, et koukuttaa haha! Kiitos todella paljon sun kommenttista, arvostan!

  Sinullakin kiinnostava blogi. Ihailen sun valokuvia, täynnä tarinoita ja tunnelmaa. Huomaa, et tuut löytää sun omanlaisen tyylin aika äkkiä!

  VastaaPoista