28.9.2011

Negatiivikansion uumenista

tuplaskannaus1

tuplaskannaus2

tuplaskannaus3
Uhkaavasti pimenevät illat ja kylmenevät säät eivät tällä hetkellä innosta uusiin valokuvauskokemuksiin, vaan johdattelevat kaivamaan kansiosta esiin viime vuoden negatiiveja. Kahden negatiivin päällekkäin skannauksesta tuli viime talvena mukava hupi, kun innostuin leikkimään skannerilla. Yllä olevissa kuvissa värinegatiivit on skannattu yhdessä mustavalkonegatiivin kanssa. Yhtenäisen värimaailman luomiseksi kuvat on muutettu photoshopilla mustavalkoisiksi.

Huomaan itsessäni jo jokavuotisen syysväsymyksen merkkejä. Kun en ole töissä, opiskelemassa tai viettämässä aikaa kavereiden kanssa, en kykene kuin nukkumaan. Opiskeluissani taistelen tällä hetkellä pakollisten ruotsin kurssien kanssa ja yritän saada alkuun elokuvatutkimusta, joka käsittelee sitä kuinka päähenkilöiden toiseutta rakennetaan Tim Burtonin Ed Woodissa. Tosin olen lupautunut tällä viikolla toimimaan kuvausavustajana ainejärjestömme kolmannen vuosikalenterin kuvauksissa. En voi olla hämmästelemättä, että onko siitä jo kaksi vuotta, kun itse olin täysin kokematon valokuvauksen harrastaja ja omistin koko syksyni ensimmäisen kalenterin kuvaamiselle? Tämän johdosta opiskeluni ovat jäljessä vieläkin, joten nyt on parasta että kirjat pysyvät käsissäni kameroita paremmin.

2 kommenttia:

  1. Mie olen tässä lueskellu sinun blogia läpi iltapuhteina ja tykkäilen kovasti!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos tosi paljon!:) Ihana kun kommentoit ja kerroit! Kattelin sun blogista, että säkin harrastat valokuvausta, pidät brittinäyttelijöistä ja meillä on ihan samanlaiset heppasukat :D

    VastaaPoista