12.9.2011

Mediatutkijan muotokuva

piknik3

piknik2

piknik1
Vietimme Kaisun kanssa elokuun alussa kesän viimeistä Ruissalo-piknikkiä. Sitä ei tietenkään voinut viettää ilman pientä kuvaussessiota, jota läheiset auringonpalvojat tuijottivat suut ammollaan.

Nyt olen palannut onnesta hyppien ja kiljuen takaisin mediatutkimuksen kurssien maailmaan. En ole koskaan odottanut syyslukukauden alkua näin palavasti. Kaksi ensimmäistä yliopistovuotta kuluivat uutta kaupunkia ja uutta elämää ihmetellessä ja pääasiallisesti elokuvahistoriasta ja elokuvatutkimuksesta opiskeluintoa ammentaen. Kolmantena vuonna pääsin sukupuolentutkimuksen kautta kuvatutkimukseen ja sillä tiellä aion pysyä tämän neljännen vuoden.


Tällä hetkellä huutelen monisteiden seasta jostain humanistisen roskakuilun pohjalta ja pyydän, että joku tiputtaa sinne loistavan feministiseen kuvatutkimukseen liittyvän graduaiheen.

6 kommenttia:

 1. Kiitosta! Hauska oli myös meininki, joten hyvä jos välittyi!:)

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi ihania kuvia ! ja huomasin että sulla on samanlainen kamera ku mulla ja ite justii pari päivää sitten tilasin ton holga-objektiivin :) mitä oot siitä pitäny ?

  VastaaPoista
 3. Moikka ja kiitoksia paljon!:) Tuosta Holga-objektiivista... Jouduin oikein googlettamaan, että mitä se tarkoittaa, sillä itse käytän lelukamera Holgaa, joka on pieni filmiä käyttävä muovinen kamera. Googlettamalla selvisi, että nykyään digikameroihin saa tämän muovikameran lopputulosta jäljitteleviä holga-objektiiveja! :D Uskomatonta. En tiennyt tätä ollenkaan. En siis tidä yhtään millaista holga-objektiivin käyttäminen on, mutta onnea kokeiluihin ja kerro ihmeessä mullekin jos pidät sen lopputuloksesta!:)

  Mun Holga-kameralla ottamia kuvia löytyy tuosta "ihmiset ja kamerat" luettelosta kohdasta "Holga 120 CFN".

  VastaaPoista
 4. Aa okei. Niinpä, kaikenlaisia juttuja noihin kameroihin on keksitty! :D ja joo, katotaan nyt, toivotaan että tulee hyviä kuvia. :)

  VastaaPoista
 5. hah, mullekin selvisi jotain uutta! Kuulostaa kyllä tosi hauskalta laitteelta. Pitänee seurailla sun blogista, mitä saat sillä aikaan! :)

  VastaaPoista