18.9.2011

Britrail - Rakas skitsofreeninen matkapäiväkirjamme...

kirja1b

kirja2b

kirja3b
Eilen sain viimein skannattavakseni heinäkuisen reissumme matkapäiväkirjan. Koska pelkäsimme junamatkojen muuttuvan pitkästyttäviksi, päätimme Lauran kanssa alkaa kokoamaan sekopäistä ja epähuoliteltua päiväkirjaa, jota askartelisimme ja kirjoittaisimme vuorotellen. Keräsimme valtavan määrän lippuja ja lappuja näyttelyistä, museoista, hostelleista, baareista, ravintoloista eli toisin sanoen kaikista paikoista mistä vain saimme jotain revittyä irti.

Päivät kuitenkin ehtivät kirjoitusintomme edelle, joten päiväkirjan viimeiset sivut käsittelevät Andy Warholin näyttelyä Manchesterissa ja The Beatles -nähtävyyksiä Liverpoolissa. Nyt ruma ja rosoinen teipillä kasassa pysyvä kirjamme on kuin avioerolapsi, jonka on täytynyt valita kahdesta kodista toinen.

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tosi hauska idea tämä. Munkin on monta kertaa pitäny alottaa leikekirjaa, mut aina se jotenki jää...

    VastaaPoista
  2. Mä olin teininä tosi kova keräilemaan kaikkia lippuja ja lappuja tekemään niistä kaikkia tosi "taiteellisia" kokonaisuuksia. Suosittelen kyllä, se on oikein hauskaa :) Tuolla reissussa oli vähän hankalampaa, kun oli vain kirja, sakset, kynä ja teippiä. Ja tärisevä juna...

    VastaaPoista