22.8.2011

Britrail - Suurta maailmaa muistellen

Brit14

Brit13
Muistelen kuukauden takaista matkaa kun kaivan vaatekaapista esiin villapaitoja, odotan kärkkäästi syksyn opintosuunnitelman julkaisua ja katselen kauhulla ensimmäisiä kellastuneita lehtiä. Mihin niin kauan odotettu kesä oikein katosikaan? Britannian matkaa lukuun ottamatta se katosi jonnekin puuduttavien iltavuorojen syövereihin.

Kuvat ovat Edinburghista. Vaelsimme kahtena päivänä Holyrood Parkissa etsien kaupungin upeinta maisemaa. Teen samaa myös Turussa, mutta luulen että tästä lähtien se ei tunnu enää samalta. Onko mitään järkeä lähteä etsimään suurta maailmaa, kun kotiin paluun jälkeen oma pieni maailma tuntuu entistä pienemmältä? Teininä kylällä asuessani uskottelin itselleni, että viihtyminen on vain asenteesta kiinni ja kaikki maailman paikat ovat lopulta aivan samanlaisia. Lakkasin uskottelemasta heti kun muutin pois.

2 kommenttia:

  1. aivan mielettömiä kuvia, niin kauniita.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos!:) Tuntuu että reissussa on helpompi ottaa kuvia, kun kokoajan kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Tosin en voi yhtään väheksyä Lauran osuutta tämän reissun kuvien lopputuloksessa! :)

    VastaaPoista