4.8.2011

Britrail - Pieniä ihmisiä Edinburghissa

Holyrood Park

Brit4
Britrailimme kaupungeista erityisesti Manchester ja Edinburgh veivät mennessään. Yllä olevat kuvat ovat Edinburghista. Kiipesimme jokaisena Skotlannissa viettämänämme päivänä eri harjulle katselemaan Edinburghia sen yläpuolelta. Istuessani reunalla, joka johti pystysuoraan pudotukseen, tajusin etten ole koskaan elämässäni kiivennyt yhtä korkealle.

Matkan filmikuvat paljastuivat erityisen nuhjuisiksi. Rullien vaihtaminen mitä epämääräisimmissä olosuhteissa ja säilöminen rinkassa valoa sisäänsä päästävässä taskussa johtivat siihen, että löysin kuvistani ensi kertaa valovuotoja. Mutta ehkä juuri tällaisten jännittävien pikkuseikkojen takia, filmikuvaus tuntuu nykyään tarjoavan huomattavasti enemmän tunteita kuin digikuvaus.

P.S. En tajua mitä Laura puuhaa tuossa jälkimmäisessä kuvassa.

10 kommenttia:

 1. Aivan uskomattoman hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Hei kiitos ja kiva kuulla! :) Tuolla paikalla oli jotenkin elämää suurempi fiilis, joten hyvä jos kuvat herättää jotain tunteita. Jännitin reissun aikana filmejä kantaessa, että onnistuiko yksikään kuva :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, mahtavat värit. Isobritannia on niin kaunis, teidän raili kuullostaa aivan mahtavalta. Mäkin haluan Edinburghiin syömään fudgea!

  VastaaPoista
 4. Pääsee vain ihastuneen onnellisen innostuneen haikea huokaus. Kuulostaa mahtavalta ja kauniita kuvia jälleen kerran.

  VastaaPoista
 5. MÄ SYÖN JÄÄTELÖÄ! Ja kuvat ovat ihania!

  VastaaPoista
 6. Helen: Voi kiiiiitos :) Reili tosiaan oli mahtava. Aika ja kuvat tulevat varmasti kultaamaan muistot, mutta niinhän niiden on tarkoituskin ;) Edinburgh oli todella kaunis ja erittäin suositeltava matkakohde. Olin ensimmäistä kertaa Skotlannissa ja varmasti tulen palaamaan sinne.

  Pisamainen: Kiitos jälleen kerran!:) Hyvä, jos matka tunnelma välittyy. Ja äläkä unohda ilmoittaa itsestäsi kun saavut asumaan Turkuun :D

  Laura: Ainiin, ne meijerijäätelöt! Mä söin omani niin nopeasti, että en yhtään muistanut että sulla oli tuossa kohdin matkaa vielä jotain jäljellä! Vitsi en malta oottaa että pääsen näyttämään sulle lisää näitä kuvia...

  VastaaPoista
 7. :D En unohda, en todellakaan! Sen verran voin jo kertoa että kouluni alkaa 30. päivä, ja saavun Turkuun vasta sinä päivänä. Syy? Tulen suoraan Englannista. (♥!!!) Pitäiskö mun pyytää sun sähköposti, Facebook tai jotain niin olisi helpompi sitten ilmoitella kun tuo päivä lähestyy?

  VastaaPoista
 8. Ah, säkin onnekas Englannissa! :D Hei, lisää mut vaikka kaveriksi facebookissa, niin on helpompi ottaa yhteyttä!:) Tuosta löytyy mun profiili: http://en-gb.facebook.com/people/Johanna-Naukkarinen/1048150437

  VastaaPoista
 9. Ensimmäinen kuva on tosi kaunis, yhtäaikaa surullinen ja toiveikas. Skotlanti on kyllä ihana.

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Toi kuva ois voinu mennä pieleen niin monella tavalla! :D Olen kyllä iloinen että jaksettiin kiertää Skotlantiin asti!

  VastaaPoista