8.8.2011

Britrail - Kasvitiedettä Edinburghissa

Brit9

Brit8
Matkalla tiemme johti mm. söpöihin pikku kuppiloihin, historiaa pursuileviin museoihin, taidetta tarjoileviin näyttelyihin, designiä esitteleviin putiikkeihin, antiikkikirjoja kauppaavin divareihin ja toinen toistaan dramaattisemmin nimettyihin pubeihin. Edinburghissa rentouduimme kasvitieteellisessä puutarhassa. Lauran kuvaaminen eri kasvitieteellisissä puutarhoissa on muodostunut jo lähes tavaksi. Huomaan nauttivani tuplavalotusten toteuttamisesta kukilla sillä ne tuntuvat tarjoavan loputtoman värien ja muotojen kirjon.

Turussa elämäni on saavuttanut lähes normaalin sekavan muotonsa, kun yritän asettaa tenttiin lukemisen, töiden tekemisen, kavereiden näkemisen ja matkakuvien muokkaamisen johonkin järkevään järjestykseen. Elän muistoissa katsellen lomakuvia, mutta katson tulevaan laskien päiviä Flow'hun.

2 kommenttia:

  1. Edinbughin Botanical Gardensit on ihan parhautta! Meillä oli siellä kerran kontaktikuvaustehtävä, oli oikein antoisaa. :) Tulee ikävä Edinburghiin kun näitä sun kuvia näkee!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, jos näistä välittyy kotikaupunkisi fiilis! Oon sulle niin kateellinen kun saat asua tuolla! :) Pakko päästä tuonne uudestaan, kun ois ollu vielä niin paljon näkemistä (mm. puolet kasvitieteellisen ulkopuutarhasta...:D). Ilmeisesti taidettiin löytää ihan oikeisiin paikkoihin tuossa kaupungissa :)

    VastaaPoista