31.8.2011

Britrail - Sky of blue and sea of green in our yellow submarine...

BritD1

BritD2

BritD10

BritD3

BritD5

BritD6

BritD7

BritD8

BritD9
Edessä oleva syksy alkaa viimein hahmottaa muotoaan ja samalla takana oleva kesä alkaa elää omaa nostalgista elämäänsä ajan kultaamina muistoina. Britrailkuvia saattaa tähän blogiin putoilla vielä myöhemmin, mutta pääasiassa niiden pitäisi olla nyt käyty läpi. Digikuvien valtavasta määrästä seuloin tähän tämänhetkiset suosikkini. Ensimmäinen kuva on Hostel Hootanannystä Lontoon Brixtonista, ensimmäisestä matkakohteestamme. Viimeisessä kuvassa on paluumatkalla kuvattu Lauran heijastus ravintolan lasiovessa Lontoon Camdenissa.
Kiitokset vielä mitä parhaimmalle matkakumppanilleni, joka jaksoi astua kameran eteen niin parhaimpina kuin raskaimpinakin päivinä. Oli hienoa jakaa kanssasi kaikki jännittävät päivät, hilpeät illat ja väsyneet aamut. Nyt on aikamme jakaa tulevan syksyn lukujärjestys.

P.S. Muutin tämän blogin kommentointimahdollisuuden avoimeksi kaikille, myös Bloggeriin kirjautumattomille. Eli saa huudella anonyymisti, jos on asiaa.

8 kommenttia:

 1. aivan mahtavia kuvia jälleen kerran.
  oioi!
  tykkään niin niin paljon

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon jälleen kerran! Seurasin sun blogista, että sä käväisit Lontoossa vähän ennen kun mä lähdin sinne. Odottelin tuolloin innolla omaa matkaani :)

  Yritin välttää perusnähtävyyksien peruskuvailua, mutta tulihan sitä sitten tehtyä, kun oli vaan niin lontoohuumassa jälleen kerran! :D

  VastaaPoista
 3. Samat sanat, matkatoveri! :-)

  Vieläkin saatan kesken työpäivän alkaa hoilottamaan

  "All the lonely people
  Where dooooooooo they all belong?"

  Pakko päästä pian takaisin!

  VastaaPoista
 4. Myös "kaikkiiiii joukolla jäätä särkemään, jäätä särkemään, jäätä särkemään" oli aika suosittu matkaveisu! :)

  Mutta muistatkos vielä Hootanannyn, huone numero kakkosen, puolilta öin tapahtuneen Disney-musikaalin, joka alkoi Hakunamatatalla ja päätyi... hmmmm... ainakin hyvin epämääräisiin hyppy/tanssiliikkeisiin ympäri huonetta?

  Todellakin pakko päästä takaisin! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Odoteltiin ruokaa ravintolassa ja satuin vilkaisemaan huoneen toiselle puolelle ja olin että hetkinen... kaverin heijastushan näkyy lasioven läpi toisessa pöydässä...

  VastaaPoista
 6. Hahaha, miten samasta tytöstä voi saada kaksi noin erilaista kuvaa? Tarkoitan siis viidettä ja kuudetta kuvaa. Toinen niin kaunis ja seesteinen ja toinen.. noh lähinnä tulee joku hevonen mieleen :-D

  VastaaPoista
 7. Se on helppoa, ystävänä näkee ihmisen eri puolet. Ja kauniita ja seesteisiä tyttökuvia on maailma pullollaan! Ystäväni persoona on niitä huomattavsti suurempi ;)

  VastaaPoista