8.7.2011

Valkoista ja mustaa

pressu

joutsenet
Lähiviikkoina kamerani kennolle on tallentunut vaikka mitä. Leppävirralla ollessani erehdyin luulemaan torille roikkumaan jätettyä valtavaa pressua tilataideteokseksi. Turussa olen kuvaillut itselleni mitä epätyypillisimpiä asioita. Ajatukset sinkoilevat sinne tänne. Mitään itsekritiikkiä ei ole. Kuinka vapauttavaa.

Tällä viikolla olen viettänyt ihania päiviä vanhimpien ystävieni seurassa ja suunnitellut pian koittavaa kahden viikon lomaa, jonka saan viettää hyvässä seurassa kaukana täältä. Ennen lomaa hoidettavien järjestelyiden suurin kysymys lienee: mitkä kameroistani valitsen mukaan?

Ainiin, sattuma johti minut tapaamaan Appelsiinipallo- valokuvablogia pitävän Annan. Anna otti tapaamiseltamme joitakin kuvia ja teki minusta yllättävän söpön videon. Ne on mahdollista katsastaa täältä.

7 kommenttia:

 1. Iiiiiiihhhhh! Ihan niin kun sun videokin! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavat kuvat!
  Itsekritiikki on usein aika tukahduttava asia, on aina hyvä jos pystyy halutessaan poistaa sen :)
  Mulla on luuten ihan sama "minkä kameran otan matkalle"-ongelma... Tosi tosi stressaavaa. Neljä painavaa kandidaattia josta pitäis valita yks...

  VastaaPoista
 3. Kiitos huimasti! Nyt taitaa olla pääsykoerumbasta niin pitkä aika, että alkaa taas viimein vapautumaan ajatuksista, että valokuvauksen pitäisi olla jotain suorittamista! :)

  Ja kauhea pakkauskriisi todellakin näiden kameroiden kanssa! Miksi se onkaan niin, että kaikista kivoimpia kuvia tuottava kamera painaa tietenkin kaikista eniten? :D

  VastaaPoista
 4. Moi!

  Bongasin sut yllättäen mun blogin lukijalistalta heti sen jälkeen kun olin itse päätynyt tänne taikin pääsykoekokemuksia hakiessani. Pelästyin miettimään omia mahdollisuuksiani uudestaan kun säkään et ollut päässyt.

  Halusin siis sanoa, että hyvän näköisiä kuvia täällä. Nää kaks on täydellisiä ja sun jotkut kaksoisvalotukset filmille on tosi oivaltavia. Haluisin itekin uskaltaa tehdä vastaavia kokeiluja, mut filmikokeilut tuntuu aina liian riskialttiilta :D

  Täytyykin laittaa myös sun blogi seurantaan!

  VastaaPoista