1.7.2011

Itseään etsimässä

piilosilla2
"...4,...3,...2,...1. Tullaan!" Viikko sitten Leppävirralla lähdin pienelle aamujumpalle kameran ja kamerajalan kanssa vanhempien takapihalla olevaan metsään. En tiedä miksi, mutta omakuvaunelmissani pienet kloonini kommunikoivat keskenään ja pyörittävät omaa pientä maailmaansa.

Leppävirta-suhteeni käsittely tuntuu ikuisuusprosessilta, mutta luulen että olen viimein siirtynyt pois pääsyn ilo -vaiheen ja katkeruusvaiheen kautta kritiikkivaiheeseen, jossa alan jo nähdä lapsuuteni (mielestäni hyvin ahdasmielisessä) paikkakunnassa myös positiivisia asioita. Tätä menoa seuraavaksi olen nostalgiavaiheessa, mutta siihen päästäkseni joudun varmaan asumaan vielä toiset neljä vuotta kaukana lapsuuteni maisemista.

12 kommenttia:

 1. :)))) nice, very nice.
  4....3...2....1.....szuuuuuuuuukam!

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että alkaa jotain positiivistakin löytyä.

  Itse tosin olen vähän huolissani, kun en ole vielä omasta kotikylästäni edes päässyt mihinkään, ja tää alkaa jo nyt tuntua aika positiiviselta... Huhuh.

  VastaaPoista
 3. Veronika: :DDDD

  Eino: No mut eihän tuo rikos ole sekään jos omalla kotikylällä viihtyy!:) Aina voi vielä lähteä... tai palata takaisin! Ainakin sun blogin perusteella teillä on kuitenkin ihan meininkiä siellä! :D Leppävirralle avattiin just kylän ihkä ensimmäinen minigolf-rata ja se on varmaan isointa mitä kylälle on tapahtunu sitten Kuorosodan kolmannen sijan... Huh...

  VastaaPoista
 4. Kiitti vastauksesta ja mukava kuulla, että aiot hakea uudelleen. Kannattaa ehdottomasti treenata piirustus/maalaus-taitoja. Musta tuntuu että mun valokuvaustaidot on itseasiassa kehittyneet eniten juuri maalauskursseilla. Et voin luvata ettei mene hukkaan sen taidon opettelu, vaikka sitä ei myöhemmin sitten enää paljon harjoittaisikaan. :)

  VastaaPoista
 5. Pitäsi tosiaan ottaa itteensä niskasta kiinni tän piirustusasian asian kanssa. Jotenkin vaan turhauttaa, kun en koskaan peruskoulussa tai lukiossa oppinut piirtämään, niin tuntuu haasteelliselta alottaa uudestaan nyt kun on niin "vanha" :) Tänä vuonna tuli vähän puskista jo pelkästää tuo kokeisiin pääsy, niin ensi vuonna osaa jo valmistautua vähän paremmin ja pääsee hakemaan maisteriohjelman kautta :)

  VastaaPoista
 6. Heh, pakko kommentoida nyt kun eilen blogisi löysin - oli tosi yllättävä mutta ihana nähdä heti tekstin alussa Leppävirta... Asun Kuopiossa mutta koko suku on Leppävirralta, joten paikka on hyvinkin tuttu. Ja nyt syksyllä muutan Turkuun. Pieni maailma. :) Ja joo, innostuin selaamaan eilen koko blogisi läpi - ihan Huikaisevia kuvia, olet äärettömän taitava! Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
 7. Thanks Anton!:)

  Hei kiitos paljon Pisamainen! Ihanan pieni maailma todellakin, harvoin törmää ihmiin joille Leppävirta on tuttu paikka :) Kiitos paljon kehuista. Huippua saada sieltä savolainen Turkuun. Ainakaan Leppävirralla Turku ei varsinaisesti kuulu niihin suosituimpiin muuttokohteisiin! Kattelin kanssa sun kuvia oli kyllä hienoja! Jos kaipaat valokuvauksesta kiinnostunutta seuraa kun tulet Turkuun, niin tiedät kehen ottaa yhteyttä! :D

  VastaaPoista
 8. Hei ihanaa! Ja kiitos itsellesi :) Joo, ei Lepikkä ole mitenkään maailmankuulu... Mulla ei ole toistaiseksi Turussa kuin yksi tuttu, se on mulle ihan uusi paikka, joten tutustuminen olisi ihan mahtavaa! :) Tulen itseasiassa opiskelemaan valokuvausta, yhteen opistoon kuitenkin vain, kovasti Taideakatemiaankin yritin mutta en päässyt. Hurjasti odotan Turkuun pääsemistä!

  VastaaPoista
 9. Meetkö Paasikiviopistoon? Mä tunnen kaupungin aika hyvin, mutta en tunne täältä ollenkaan tarpeeksi valokuvaavia ihmisiä! :D Eli tietenkin tavataan! Mä oon kans hakenu Taideakatemiaan. Viime vuonna en päässy ja tänä vuonna piti olla menemättä kokeisiin, kun oli Taikin kokeet päällekkäin, buhuu. Mut hei tää on kiva kaupunki, tervetuloa!

  VastaaPoista
 10. Just sinne. :) Katotaan mitä siitä tulee, hyvä kun sinne edes sitten. Hei muuten, jos saan kysyä vielä, missä päin Leppävirtaa asuit?

  Kiitti, mä otan yhteyttä sit viimeistään syyskuussa! :D

  VastaaPoista
 11. Asuin "kylällä" eli "keskustassa" Uitukanharjussa :) Eli en nyt kauheen maalla kuitenkaan. Viimeistään syyskuussa näkyy sitten! :D

  VastaaPoista