16.6.2011

Tikkareita ja Alieneita

tikkari
Pari viikkoa sitten meillä oli töissä tikkarit alennuksessa. Kaisu tuli hakemaan minut työvuoron päätteeksi, joten nappasin meille pari herkkua mukaan.

Nyt takana on viikko tyhjyyteen tuijottelua, päämäärätöntä vaellusta kaupungilla ja jokapäiväisiä "Äiti, kerro mikä on elämän tarkoitus" -puheluita. Tenttikirjojen etsiskely yliopistolla ja lähes täysipäiväinen työnteko on kuitenkin palauttanut pääsykokeiden maailmasta takaisin arkeen.

Mutta tänään... Tänään oli vapaapäivä kaikesta. Kiertelin katselemassa antiikkiliikkeitä, kurkin Rajala Pro Shopin ikkunasta tulevaa uutta hankintaani ja istuin kahvila Bossaliinassa teen ääressä tarkkailemassa kadun ihmisiä ja lukemassa kanditutkielmaani.

Paluu töihin odottaa taas huomenna. Mutta nyt... Mikä on yksin asuvan nuoren naisen yöllisen elokuvahetken pakollinen leffavalinta? Alien 3, tietenkin.

8 kommenttia:

 1. this shot is very beautiful!i love the colors!ciao ciao

  VastaaPoista
 2. Hey! Thanks a lot! I think that is the most photogenic wall in this town :D

  VastaaPoista
 3. Aattelin, että ois varmaan viimein aika hommata jonkun sortin heijastin!:) En oo ikinä pässy sellasella leikkimään. Kattoo nyt minkä kokoiseen rahat riittää... Tietysti vähän parempi digijärkkärikin houkuttais ton 450D:n tilalle, mutta tällä rahatilanteella se jää vain unelmaksi! :D

  VastaaPoista
 4. AH mikä kuva. Tykkään tosi paljon väreistä ja fiiliksestä. Tuli mieleen jotenkin oma lapsuus, hassua. Tykkään myös paljon kirjoitustavastasi. :)

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos taas Kaisa! Kuulostaa, että sulla on ollut oikein miellyttävän sävyinen lapsuus :) Kukaan ei oo koskaan kehunu täällä mun kirjoitustapaa! Oon aina ajatellu, että voin kirjotella ihan mitä vaan, kukaan ei kuitenkaan lue...:D

  VastaaPoista
 6. Hahah! :D joo itsellä tulee sama fiilis ja sitten rupeaa hymyilyttämään jos joku on selvästi lukenut jonkun postauksen kokonaan ja kommentoi asioita mitä oon sanonu. Mut joo, itse ainakin kiinnitin huomioita sun kirjoitustapaan.

  VastaaPoista
 7. Mut huippua todellakin!:) Tää innostaa nyt kirjoittamaan samalla fiiliksellä jatkossakin!

  VastaaPoista