26.6.2011

Juhannustaikoja

juhannusyö
Jos juhannusyönä tanssii vaahteran alla kahluualtaan reunalla ja kääntää katseensa altaan vastakkaiselle reunalle, voi nähdä... ystävänsä seisomassa hymyillen kameran kanssa ja kuvaamassa tilannetta.

Palattuani kaupunkiin yritin Kaisu seuranani saada kiinni maagisesta kaupunkijuhannuksesta mm. kokeilemalla nuoralla kävelyä ja kiipeämällä puuhun.

Lähipäivinä olen pitkästä aikaa kuvannut paljon digille. Syy lähikuukausien vähäiseen digikuvauskiinnostukseeni on raihnaisen tietokoneeni huono kunto. Mitkään massiiviset kuvankäsittelyoperaatiot eivät innosta, kun kone simahtelee täysin arvaamattomasti. Siedän tätä tilannetta vain sen takia, että laitan vähät rahani mieluummin ulkomaanmatkaan kuin tuliterään teknologiaan. Tällä hetkellä kovalevyllä odottaa kuitenkin monta potentiaalista kuvatiedostoa, joiden kimppuun en malta odottaa pääseväni.

6 kommenttia:

 1. aaaaaaaaaaaaaivan huippu toi kuva! love it

  VastaaPoista
 2. Hei kiitos! Mä jo mietin, että onko heijastukset jo ihan käytetty juttu, viittiikö tätä lisätä ollenkaan! :D Huumauduin itse tuosta kahluualtaan väristä... :)

  VastaaPoista
 3. Tässä on sitä juhannusyön magiikkaa! A+

  VastaaPoista
 4. Kiitti Laura! :) Kaisu villiintyi juotuaan natriumilla terästettyä kivennäisvettä ja tässä tulos :D

  VastaaPoista
 5. Liityin lukijaksi! :---)

  kohtaonjoaamu.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Jee, tervetuloa liittymään joukkoon harvalukuiseen mutta arvostettuun! :)

  VastaaPoista