4.6.2011

FourSomes -valokuvanäyttelyni vielä kerran!

näyttely_puutarha

näyttely_budapest

näyttely_kesätrendit

näyttely_omamaa_muumaa
Näyttelyhomma alkaa viimein olla loppuun käsitelty. 1m x 1m kokoiset kuvat odottavat asuntoni nurkassa maalarinteipillä toisiinsa sidottuina uusiin osoitteisiin siirtymistä. Tauluissa on parhaat Holgalla kuvatut hetken viime kesältä ja alkusyksyltä. Olen kuvannut Holgalla yhteensä 11 filmirullaa. Puolet näyttelyn kuvista on kolmelta ensimmäiseltä rullalta. Lauran kanssa kasvitieteellisessä puutarhassa kuvatut valokuvat ovat ainoat kuvat, jotka otin vain tätä näyttelyä varten. Kun Kaisun kanssa purimme näyttelyn Emmylou Harrisin soidessa baarin taustalla, tunsin siirtyväni uuteen aikaan valokuvausharrastuksessani. Nyt kun unelma valokuvanäyttelyn pitämisestä on toteutunut, on aika korvata se uusilla suuremmilla unelmilla.

Tänään olen aamukahdeksasta asti ollut tekemässä kuvailuhommia kaverin pyynnöstä. Tämän hetken ja Helsinkiin lähdön välissä on vielä iltavuoro videovuokraamossa ja yksi (toivottavasti) hyvin nukuttu yö. Toivokaa Helsingin osalta onnea, menestystä ja maalaustaiteellisten ilmaisukykyjeni heräämistä.

9 kommenttia:

 1. huh huh mitä kuvia. henkeäsalpaavia. :)

  VastaaPoista
 2. johanna- you are great artist!!!!!!! <3

  VastaaPoista
 3. Thank You!!!! <3

  Kiitos Kaisa! Näiden kuvien eteen on tullut myös iso kasa hyvin epäonnistuneita kuvia, joten hienoa jos nämä miellyttävät! :) Olen muuten nähnyt susta Timin ja Merin ottamia kuvia! Olet hyvin osaava malli ja sulla on kanssa tyylikäs blogi!

  VastaaPoista
 4. törmäsin juuri tähän blogiis ja hyvänen aika sentään sulla on taitoa valokuvaamiseen! kiinnostun todella harvoin täntyyppisistä blogeista silleen oikeen kunnolla, mutta tää herätti mussa kyseistä harvinaisulaatuista fiilistä. sulla on mieletön kyky ottaa tajuttoman inspiroivia ja kauniita kuvia. ei mulla muuta kuin että vau.

  VastaaPoista
 5. Hei, kiitos tosi tosi paljon tästä kommentista! :) Tuntuu oikein hyvältä kuulla noin positiivisia sanoja, varsinkin juuri nyt! Valokuvaus on mulle itselleni tosi tärkee juttu, joten hienoa sen tulokset miellyttävät muidenkin silmää! :) Tällaisten sanojen voimalla sitä jaksaa jatkaa kehittymistä.

  VastaaPoista
 6. Paska homma ku tipuit, oot kuitenki ihan älyttömän näppärä kuvaaja, siulla on niin paljon enemmän jotain fiilistä noissa kuvissa ku miula ikinä ja oon vähän kade. Ja kade myös Holgasta!

  VastaaPoista
 7. Hei, kiitti tosi paljon! :) Älä nyt ittees väheksy, pääsit kokeisiiin ja jatkoon, niin ne näkee Taikissa sussa jotain omalaatuista! :) Ei todellakaan ole itsesästäänselvyys, että pärjää kokeissa, se vaatii taitoa ja asennetta, jota sulla selvästikin on!

  Mun pitäis tässä mennä vähän itteeni ja miettiä, että mitä taitoja taitoja pitäisi kehittää, että alan pärjäämään kokeissa paremmin. Mutta hei, onhan tässä vuosi aikaa! :)

  VastaaPoista
 8. Siistejä valotuksia! Pitäisi itsekin alkaa filmillä kokeilemaan kuvaamista, jälki on niin kaunista...

  VastaaPoista