1.6.2011

FourSomes -valokuvanäyttelyni. Se on ohi nyt.

tskuva

tsjuttu2
Turun Sanomat/TS-liite/25.5.2011

kaisukukassa

näyttelykukassa
Hassua. Vielä pari vuotta sitten minusta piti tulla kulttuuritoimittaja. Halusin kirjoittaa juttuja taidenäyttelyistä ja sen sellaisesta. Taannoisen tyttökalenterihypen aikaan tuli "valloitettua" kaupungin paikallistelevisio, joten nyt valokuvanäyttelyn aikaan oli lehden vuoro. On hämmentävää olla mukana tällaisessa haastateltavana ja valokuvaajana, eikä toimittajana.

Oma kuukauteni suosikkibaarini Bar Kukan seinällä meni hujauksessa. Olisipa ollut enemmän aikaa istuskella kuvien alla. Baarin omistajan mukaan näyttelyn palaute oli vain positiivista. Vieraskirjaan ilmestyi ihanan vuolasta palautetta (tosin vain ensimmäisen viikon ajan, sillä sen jälkeen joku varasti kynän). Tuntemattomien vierailijoiden, työkavereiden ja opiskelukavereiden lisäksi palautetta olivat jättäneet mm. Kirkkovene, James Bond, Bingoilta ja Kuningas Kolibri (jonka kädenjälkeä oli myös aivan upea piirustus).

Tänään kävimme Kaisun kanssa purkamassa näyttelyn pois. Kiitokset vielä Kaisulle ja Lauralle malleina olemisesta ja erinäisestä käytännön hääräämisestä näyttelyn toteutuksessa. Maijulle kiitos mallina olemisesta ja näyttelyn nimen keksimisestä. Isälle ja äidille kiitos rahallisesta avusta ja näyttelyn pystyttämisestä. Kaislalle ja Lauran isälle kiitos kuljetuspuolen hoitamisesta. Valokuvaaja Lilli Haapalalle kiitos näyttelymateriaalien valinnassa neuvomisesta. Saaralle kiitos siitä, että ehdit oikeustieteellisen pääsykoekirjojen takaa edes kerran näyttelyä katsomaan. Huh, siinä taisi olla pakollinen kiitoslista. Laitan näyttelyn kuvat blogiin esille vielä myöhemmin.

3 kommenttia:

  1. Voi hitsi, anteeksi etten kerennyt katsomaan näyttelyä vaikka lupasin. Lohdutusta saanee siinä, että varmasti saat vielä useita omia näyttelyitä.

    VastaaPoista
  2. Thank you Veronika!!!

    Ei se mitään Paavo! Eihän sitä kaikkea voi ehtiä tehdä ja kuukausi on lyhyt aika näyttelylle Turussa, jos asuu Helsingissä! Toivottavasti tulevaisuudessa saan pitää lisää :) Ensin pitää tosin rikastua edes sen verran, että saan näiden vanhojen taulujen teettämiset maksettua vanhemmille takaisin! :D

    P.S. Sanon sullekin sen mitä muille helsinkiläisille kavereille, ensiviikolla jos eksyn Taikin pääsykokeiden kuvaustehtävien aikana, saatan soittaa paniikissa ja kysyä reittiapua! :D

    VastaaPoista