22.6.2011

Antti Kokkomäki: Pariisiin

Antti Kokkomäki: Pariisiin

Antti

Antti Kokkomäki
Levynkansitaiteella on ollut elämässäni pikkulapsesta asti oma erityinen merkityksensä, joten oli todella innostavaa kun Antti pyysi suunnittelemaan hänen kesäiselle folkrock EP:lleen kansikuvan. Filmeillä ja skannerilla taannoin väsätty leopardi-kuva (löytyy täältä) kävi molemmilla mielessä, kun puhuimme levyn kannen tunnelmasta ja värimaailmasta. Ehdotin kanteen eläimen selkäosaa. Promokuvilla tavoittelimme samaa henkeä ja kuvasimme ne tuplavalotuksina filmille Yashicaflexilla.

Antin elämänmakuista folkrockia voi kuunnella täällä.

Olen vieläkin aivan innoissani Yashicaflexista. En valokuvauksen harrastajana pidä itseäni varsinaisena kameraintoilijana, mutta Yashicaflexin käyttäminen on niin helppoa ja koukuttavaa, että huomaan sen nostavan itsessäni esiin intoilijan piirteitä.

2 kommenttia:

  1. Kivoja nää! Varsinkin toi kansikuva on mainio.

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos tosi paljon!:) Tuossa kansikuvassa olen skannannut värifilmin yhdessä mustavalkofilmin kanssa. Katselin tuota leopardin selkää jo mustavalkokuvana alkukeväästä sillä silmällä että haluan nähdä sen vielä levyn kannessa! Toive kävi toteen aika nopeasti :)

    VastaaPoista