29.5.2011

Kaupungin yllä

turku1

turku2
Kun aurinko pari viikkoa sitten hemmotteli kaupunkia, kiipesin jokaisena lämpimänä päivänä keskustan mäille katselemaan Turkua sen yläpuolelta. Joinakin päivinä yksin, joinakin päivinä yhdessä eri ihmisten kanssa. Kannoin mukanani myös Yashicaflexia, jossa sisällä oli ensimmäinen kokeilufilmi. Ylimpään kuvaan halusin yhdistää näkymät Samppalinnanmäeltä ja Tähtitorninmäeltä. Alin kuva on kuvattu Samppalinnanmäellä ja Ruissalossa.

Olin suunnitellut, että kirjoittaisin kaikista kommelluksistani Lahdessa ja siitä kuinka lahjakkaita ja mukavia ihmisiä sainkaan pääsykokeissa tavata. Loppuviikko toi kuitenkin niin paljon ajateltavaa, että täytynee suunnata ajatukset eteenpäin. Ennen Helsinkiin lähtöä edessä on vielä töitä, näyttelyni purkamista, kasvitieteellisessä puutarhassa vierailua ja feministisen kuvatutkimuksen tenttiin lukemista. Pari filmirullaakin olisi hyvä jossain välissä kuluttaa.

4 kommenttia:

 1. Ihan hurjan ihania kuvia sulla,
  aina nimittäin.

  VastaaPoista
 2. Hei kiitos tosi paljon! :D Tää kesän tulo jotenkin innostaa kuvailemaan ihan hulluna, joten tänne ilmestyy toivottavasti paljon epämääräsiä kuvakokeiluja lähitulevaisuudessakin!:)

  VastaaPoista
 3. Tuosta toisesta kuvasta tulee mieleen ihan Viimeinen Atlantis :-)

  http://youtu.be/Vg4zs0Ew2h8

  VastaaPoista
 4. Hoo, pääsin tutustumaan suomalaiseen heviin!:) Turku on viimeinen Atlantis. Hei mulle tuli mieleen, että ton kuvan ottamisen "keskellä" matkalla Ruissaloon oisit sanonu, että mun pitäis nimetä tää tolla nimellä? Saatan muistaa väärin! :D Huippua kun jaksoit lähtee mukaan Ruissaloon!

  VastaaPoista