16.5.2011

Kaislikossa

kaislat1a

kaislat2a
Kuvasimme Yashicaflexilla kaksi viimeistä filmiruutua auringon ollessa jo uhkaavasti laskemassa. Hetken päästä juoksimme kiireellä Ruissalosta kaupunkiin vievään bussiin. Juuri näissä hetkissä kesä tuntuu jo olevan läsnä. Ensi kerralla otan mukaan eväät ja jotain jännittävää rekvisiittaa. Koko talven olen unelmoinut, että pääsen taas valokuvaamaan kesäiseen luontoon.

Edessä on pari viikkoa vapaata töistä ja opiskelusta. Matkaan aamun ensimmäisellä junalla Maijun luo Ouluun. Repustani löytyy kaksi kameraa ja Almodóvarin elokuvia. En oikeastaan koe tarvitsevani mitään muuta. Paitsi ehkä täyteen ladatun iPodin.

Sisäpiha täyttyy juuri juhlivista talon asukkaista ja "Hyvä Suomi!" -huudoista. Onkohan tänä yönä jo liian myöhäistä saada unen päästä kiinni?

7 kommenttia:

 1. Kaunista kuvaa. Vahvaa ja sävykästä.

  Hienot ennakkotehtävät. Jotain yhteistä ja jotain erottavaa omiini, mutta tulos oli sama.

  Valintakokeisiin.

  VastaaPoista
 2. Hei onneks olkoon vaan sullekin! Viikon päästä onkin sitten Lahdessa tosi kysessä! :) Ja kiitos paljon kannustavista kommenteista. Onko sulla itselläsi ennakkotehtäviä jossain näytillä...? Olisi tosi kiinnostava nähdä. Varmasti ovat hienoja ja ennenkaikkea tehneet tehtävänsä ja hommanneet sinnekin kutsun kokeisiin! :)

  VastaaPoista
 3. amazing as usual ... beautiful, ethereal model, much like it!

  VastaaPoista
 4. Eka kuva on hirmu kaunis, ihanat sävyt!

  VastaaPoista
 5. Aaaaah! En kestä, mun on pakko saada joku vastaavanlainen kamera!

  VastaaPoista
 6. Jee, kiitokset kaikista kommenteista joita tänne on Oulun matkan aikana ilmestynyt! Pirita, kannattaa varmaan etsiskellä antiikkiliikkeistä ja varmistaa jotenkin että kamera myös toimii. Tuolla Yashicaflexilla on ainakin helppo kuvata ja helppo myös "asennella" noiden filmien kanssa. Mun oma maksoi pienellä tinkimisellä 150e...

  VastaaPoista
 7. Aivan upeita kuvia taas jälleen, vautsi.

  VastaaPoista