26.4.2011

FourSomes -valokuvanäyttelyni Bar Kukassa

FourSomes1

FourSomes2
Vuosi sitten palasin filmikuvauksen ihmeelliseen maailmaan lelukamera Holgan innoittamana. Kuvattuani sillä kesän, aloin kerran Turun Bar Kukassa istuessani miettimään miltä kuvat näyttäisivät baarin näyttelyseinällä. Päätin ottaa asiasta selvää ja seuraavana päivänä palasin paikalle kuvaesimerkkien kanssa ja sain varattua seinän käyttööni tämän kevään toukokuulle. Odotus on ollut pitkä, mutta toukokuu on paras ajankohta laittaa esille kesäisiä haaveilun inspiroimia kuvia.

Näyttelyn suunnitteluun oli enemmän kuin paljon aikaa, mutta silti olen onnistunut jättämään monet käytännön asiat viime hetkille. Mikäli mitään katastrofaalista ei tapahdu, niin tästäkin blogista tuttujen filmikuvien parhaimmistoa voi katsella Bar Kukan seinällä sunnuntai-illasta lähtien. Laitan kuvat myös myyntiin. Jos ihme tapahtuu ja saan näyttelystä jotain voittoa, se käytetään lyhentämättömänä vähävaraisen humanistin filmikuvausharrastuksen tukemiseen. On hyvin suositeltavaa, että paikalle eksyvät jättävät tervehdyksen tai palautetta vieraskirjaan.

En olisi vielä pari vuotta sitten koskaan uskonut, että voin istua Bar Kukassa oman näyttelyni alla. Lupaan siis ottaa tästä kaiken ilon irti. Näyttelyn nimestä kiitos Maijulle ja Kertun (ravintola) hampurilaisbuffetille.

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon!:) Vähän on vielä jännityselementtejä ilmassa, kun en ole varsinaisia tauluja vielä nähnyt ja kaikki tällaiset näyttelyjutut ovat ihan uutta, mutta eiköhän tästä selvitä...

    VastaaPoista