16.3.2011

HattutemppuViimeisiä mustavalkofilmin tuotoksia viedään. Nyt kun stressi tärkeistä tehtävistä valtaa mielen ja vie yöunet, on mukava katsella pari viikkoa sitten Lauran kanssa otettuja kuvia. Tuolloin oli vielä aikaa ajatella, hengittää ja pitää hauskaa. Tänään esittelimme molemmat kandin tutkimussuunnitelmamme (Voi sitä feminismin määrää!), joten seuraavaan kuukauteen ei ole enää aikaa pitää hauskaa.

Katselin kuvia taaksepäin ja huomasin, että lähes kaikki kuvat Laurasta viimeisen vuoden ajalta on otettu samalla olkaimettomalla paidalla ja rajattu samalla tavalla (jopa irtokäden kanssa). Syy on yksinkertainen: pukeudumme niin eri tavalla, että joka kerta kun mietimme Lauran kaapista asua kuvaan, helpointa on vain todeta, että ehkä mennään taas alastomuuden illuusiolla. Mitähän teorioita kuvatutkimuksen teoksista löytäisin tähän?

P.S. Laitoin blogin alareunaan lukijat -kohdan, koska nyt kahden vuoden blogin pitämisen tajusin että sivulla olisi ehkä kätevää olla joku nappi, josta blogia voi lukea... Ja tuossa lopussa on vielä pakollinen ruma bloglovinin linkki, koska nykyään tätä voi seurata sielläkin.

Follow my blog with bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti