14.3.2011

Ei eläviä eläimiäReilu viikko sitten suuntasin Turusta viikonlopuksi Helsinkiin. Helsingin suuntaan innosti kavereiden seura ja The Nationalin näkeminen kolmannen kerran livenä. Nautin tästä kolmannestakin keikasta aivan suunnattomasti, vaikka bändin musiikki on elämässäni sidottu vuoteen 2008, aikaan jolloin muutin Turkuun. Muistelen noita hienoja päiviä joka kerta kun kuuntelen bändiä.

Keikkaa seuraavana päivänä tapoin aikaa kaupungilla ja odotin Kepan työvuoron loppumista. Rahaa säästääkseni, shoppailua välttääkseni ja filmiä tuhlatakseni päätin vierailla Helsingin luonnontieteellisessä museossa. Netissä näkemien kuvien ja paikalla olleiden valokuvaajien määrän perusteella täytettyjen eläimien kuvaaminen on suosittua puuhaa. Kuvatessa tosin sai poukkoilla lasten seassa kuin eläintarhassa. Päivän museokäynti oli oikein kivaa nörtteilyvastinetta yölliselle kaupunkikierrokselle. Tänään katselin tuon päivän kuvatuotoksia ja innostuin vähän leikkimään kuvien rajauksella. Mun kuvat, mun säännöt. Hah.

2 kommenttia:

  1. Hei jeee sullakki blogi! Kiitos paljon kommentista. Illalla toi naapuri noi kehityslitkut ovelle. nyt on kaikki kamat, nyt vaa kuvaamaan. Miten tätä sun blogii voi seuraa ku en löydä sitä nappia! Oon iha innoissanu et sulki on blogi! ;) vastaaks mun blgoii. Ja yks kysymys, mikä on paras tapa tuplavalottaa kuvia? Millsia kuvien pitäis olla? Ku muistan kesällä otin kuvia päällekkäin niin niist tuli tosi platkuja, tai kuvia oli toi vaikee erottaa siitä. kuvasin kyllä aika paljon vastavallon joka ei oikee toimiinu filmissä vaan vei kaiken kontrastin.

    VastaaPoista
  2. Jäi vielä tosta sun blogiin jättämästäni kommentista puuttumaan, että sulta on kyllä tullu kannustusta mun tuplavalotus -viritelmistä melkein ekasta rullalta asti! Pistän tänne vielä lisää elukoita, kun kerkeen paremmin käydä noita filmejä läpi.

    VastaaPoista