2.2.2011

Kulttuuritiistai

Tiistai on alkanut vakiinnuttaa itseään opiskelijatyttöjen virkistäytymispäivänä. Tälläkin kertaa suuntasin Logomoon, mutta nyt mukanani ihmettelemässä oli Kaisu. Liisa Ihmemaassa -näyttelyssä olin kuin puhetulvaa pitävä matkaopas: "Ja tässä vasemmalla näette jälleen alasti valokuvataiteilija Elina Brotheruksen, mutta jos käännätte katseenne oikealle, huomaatte että..." Kiasman järjestämä videoinstallaatio puudutti, mutta Tom of Finlandin tarina kiinnosti. Miksei merkittävien suomalaisten joukossa koskaan mainita, että yksi maailman vaikutusvaltaisimmista homokuvakulttuurin uudistajista on suomalainen?

Yllä oleva kuva on otettu Liisa Ihmemaassa -näyttelyn istuskelutilassa. Ikkuna heitti sohvalle niin raikkaan valon, että oli pakko pitää pikainen kuvaussessio. Elelen tällä hetkellä jossain kummallisessa utopiassa, jossa voin vain keskittää ajatukseni valokuvailmaisussa kehittymiseen. Yliopistosta pois pääsyn kannalta tärkeälle ruotsin kurssille en tajunnut ilmoittautua ajoissa, mutta työväen opiston pimiöviikonloppuun sain itseni sisään vain hetki ilmoittautumisen alkamisen jälkeen. Asioiden tärkeysjärjestys on jälleen kerran vinksallaan.

2 kommenttia:

  1. Tärkeysjärjestys on niin paljon kiinni omista tuntemuksista. Lopputyöhön keskittymisen sijaan haaveilen puutarha palstasta ja polkupyörästä.

    VastaaPoista
  2. Sullakin on siellä siis opiskelun kannalta isoja asioita tekeillä. No mut hei nämä haaveiluthan me käännämme voimavaraksi ja saamme lopulta kaiken haluamamme!:) Voit ajatella, että lopputyön jälkeen olet sitten ansainnut polkupyörän ja vaikka kokonaisen puutarhan! Ja minä vaikka kuinka monta valokuvauskurssia! :D

    VastaaPoista