1.1.2011

Suihkuverhoissa

Nyt on varmaan pakko myöntää, että rakastan suihkuverhoja. Olen jo reilun vuoden uhonnut Helsingissä, että kuvaan Kepaa hänen suihkuverhonsa kanssa, mutta jostain syystä vasta nyt sain kuvan otettua. Kävin parin päivän pikkulomalla Kepan luona. Leppävirran ja Helsingin välillä on äärimmäinen kaksi maailmaa erottava kuilu. Sen kuilun ylittäminen on jotenkin terapeuttista. Nautin suunnattomasti lyhyistä Helsingin reissuistani, enkä vähiten pitkäaikaisen ystäväni näkemisen takia.

Vierailin myös eteläafrikkalaisen taiteen näyttelyssä Paavon kanssa ja ostin inspiraatiomateriaalia kandia varten. Nyt tulevan tutkimuksen aihe on vakiinnuttanut muotonsa päässäni sen verran, että voisin viimein ylpeänä todeta tutkivani sukupuolten valta rakenteita kauhuelokuvien kansikuvissa. Rankka kevätlukukausi, olen valmis.

4 kommenttia:

 1. Löysin blogisi harhakuvan kautta ja halusin vain sanoa, että olisi ihanaa, jos teksti olisi vähän isommalla fontilla! Lukisin mieluusti tekstejäsi, mutta nyt se on melko vaikeaa.

  Anteeksi tällaista epämääräistä kommenttia. ;)

  VastaaPoista
 2. Ei mitään, ihan asiaa puhut!:) Ja kiva kun olet kiinnostunut lukemaan! Itseasiassa huomasin itsekin, että eri selaimilla ja koneilla tekstit ovat hyvin eri kokoisia. Macbookilla kun tätä katsoin, tekstiä oli melkein mahdoton lukea, mutta pc:llä ja firefoxilla (joita itse käytän) ainakin mun silmään teksti on helppolukuista.

  Seuraava fonttikoko on omaan silmääni liian hallitseva, mutta täytynee alkaa kokeilemaan, jos vaikka löytäisi kompromissin, jotta kaikki lukijat voi lukea ja omaakin silmää blogin ulkoasu miellyttää. Tietty ainakin nyt hätätilassa pc:n käyttäjä saa painamalla Ctrl ja + tekstiä asteen isommaksi...

  Mutta kiitos kommentista ja pitänee laittaa asia työn alle ;)

  VastaaPoista
 3. Ah, ihan totta! En tajunnutkaan, että tätä hiiren ärsyttävää ominaisuutta suurennella nettisivuja voisi käyttää jotenkin hyödyksi.

  Omistan ihan PC:n, mutta selaimena on Chrome. Bloggerissa eri fontit on ihan eri näköisiä eri kokoisina, mutta se on ihan siitä kiinni, mikä itseä miellyttää!

  VastaaPoista
 4. Olen itse ihastunut tähän coutieriin, mutta fontin ongelmana on se, että pienikin koon suurennus saa sen heti näyttämään ärsyttävän leveältä ja kömpelöltä :D Oon kai tässä blogiasisassa vähän enemmän visuaalisuuden kuin käytännön puolella, mutta pitää joskus ajan kanssa miettiä tähän fonttiasiaan joku järkevä ratkaisu...

  Miksei kaikki selaimet vain voisi toimia samalla tavalla? Ehkä joskus täydellisessä maailmassa...

  VastaaPoista