30.1.2011

Piano

Jospa tämä olisi viimeinen kuva, minkä tulen koskaan kaivamaan esiin toissasyksyisen tyttökalenteriprojektin kansioista. Kaislasessioista tämä kuva oli oma henkilökohtainen suosikkini. Alkuperäisen kuvan tausta oli täynnä rojuja, joten mikäli sininen tausta näyttää mössöltä, se johtuu siitä, että se on tehty jälkikäteen. Joskus kun osaan, yritän korjata sen siistimmäksi.

Kuva otettiin lokakuussa 2009 muistaakseni jossain musiikkiopistossa Turussa. Kuvan teemaelokuva oli alunperin Jane Campionin Piano, mutta muuttui kuvauspäivänä Denis Dercourtin Pianistin sivunkääntäjäksi. Nyt näen tässä noiden kahden lisäksi myös Michael Haneken Pianonopettajan.

4 kommenttia:

 1. Vau, kaunis kuva. Miusta tuo tausta näyttää siistiltä!

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos! Omaan silmään nyt aina vähän pistää jokin, mutta hyvä että sun mielestä toimii! Kauniista kuvasta kiitokset mallille, ei kuvaajalle, koska kuvakansion perusteella olin vaan ihan pihalla tuolloin! :D Tulevaisuudessa ei ole enää tyttökalenterimateriaaleja tarkoitus kuvailla, joten tähän on hyvä lopettaa! ;)

  VastaaPoista
 3. Musta tää on jotenki aika eroottissävytteinen kuva, ja niin kai sen oli tarkoituskin, kun kerta tyttökalenterista oli kyse. :D

  VastaaPoista
 4. Tää olisi siis todellakin pitänyt saada kalenteriin! Tosin kalenteriin tuolloin valitun kuvan aiheuttamat reaktiot (miehissä) olivat sellaiset, että eivätköhän Kaislan sääret hoitaneet tehtävänsä siinäkin! ;)

  VastaaPoista