2.1.2011

Kasvitiedettä vielä kerran


Lauran kanssa tehdyn syyskuisen puutarhareissun kuvasaldo tuntuu lähes loputtomalta. Uusi vuosi kului iltaan asti pitkää työpäivää tehdessä. Töiden jälkeen mylläsimme Kaisun kanssa asuntoni järjestyksen uuteen uskoon ja valvoimme kaupungilla lähes nukahtamiseen asti. Eilisen omistin hyvällä omallatunnolla sängyssä makaamiselle. Päädyin avaamaan taas edellisen kasvitieteellisessä puutarhassa kuvatun kansion ja kääntelemään ja vääntelemään kuvia photoshopilla.

Jos tällä hetkellä saisin esittää pari toivomusta, toivoisin kesää ja vapaa-aikaa kavereiden kanssa. Mitä kaikkea voisinkaan keksiä, jos pääsisin taas ulos kuvaamaan. Lauran varalle onkin taas kasa kuvaussuunnitelmia, mutta olen niin uupunut tenttikirjojen pursuamasta teoriapaljoudesta, että yhdellekään visuaaliselle ajatukselle ei tunnu olevan päässä tilaa. Ainiin tosiaan se tulossa oleva tentti... Nyt on pakko mennä lukemaan.

4 kommenttia:

 1. Thanks a lot! These have been taken in a botanical garden. I think the light is always amazing there :)

  VastaaPoista
 2. Todella mielenkiintoista matskua sulla täällä. Tuli useampi sivu ahmittua tässä nopeasti, täytyy vielä palata syvemmin näihin pariin. Taidan muistaakin sut Harhakuvasta kun siellä joskus olin. Sillonkin todella lupaavaa settii. Täytyy ruveta seuraamaan! Hyvää työtä hei.

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos aivan tuhannesti kannustavasta kommentista! :) Mäkin muistan sun töitä usein ihailleeni Harhakuvasta ja jonkin aikaa olen myös kuulunut blogisi lukijoihin! Sulla on tosi kiinnostavia ja monen tyyppisiä kuvia ja hienoa, että pääsit muistaakseni Lahteen (?) valokuvausta opiskelemaan.

  Olen tätä blogia pitänyt kehitysmielessä siitä päivästä asti, kun ostin järkkärin. On jotenkin hellyyttävää katsella kaikkia alkupään noloja kuvia ja muistella miten joka kerta on kuvatessa oppinut jotain uutta...:D Kehitys ja valokuvallinen kokeilu siis jatkukoon! :)

  VastaaPoista