5.12.2010

Pseudotaiteilua kotinurkissa


Kaivoin koneelta esiin pari kuvaa marras- lokakuun vaihteesta. Näin näihin paljon vaivaa, mutta olin hukuttaa ne kokonaan koneen syövereihin, koska onnistuin omasta mielestäni suttaamaan taustat kamalan näköisiksi.

Muistan, että tulin kotiin yliopistolta myöhään illalla. En halunnut mennä nukkumaan opiskeluväsymyksen turhauttamana, joten asensin kameran kylpyhuoneeseen ja vedin suihkuverhon tangolta alas. Koen omakuvien ottamisen pahimmillaan teknisesti raivostuttavana hyppelynä, parhaimmillaan innostavana hupina. Itseltään on helppo vaatia typeryyksiä ja itseään kuvatessa mallin kärsivällisyys riittää tasan yhtä pitkälle kuin kuvaajankin. Mikäpä sen terapeuttisempaa kuin hetki "pseudotaiteilua" ennen nukkumaan menoa. Tai en tiedä... Mitä kaikki normaalit ihmiset tekevät arki-iltaisin?

4 kommenttia:

  1. Miksi kutsut toimintaasi pseudotaiteiluksi? :)

    VastaaPoista
  2. Se on lähinnä vitsi :) Joku joskus jollain palstalla kutsui kaikkea vähänkin kokeilevia (nais)kuvia pseudotaiteeksi ja siitä asti se on vaan jäänyt mun mieleen jotenkin koomisena sanana. "Pseudo" on vaan jotenkin sellanen sana, jota pitää tieteessä ja kaikessa käyttää kauheen varovasti, koska se vie kohteelta heti uskottavuuden. En ollut tarkoitus halventaa omia töitä mitenkään! :D

    VastaaPoista
  3. Thanks a lot Maja! I think I have a thing for shower curtains! :D

    VastaaPoista