22.12.2010

Maalla jälleen


Työviikon ja viimeisen tentin jälkeen löysin itseni taas Leppävirralta. Viikko käpykylällä saattaa johtaa mökkihöperöitymiseen, mutta onneksi joulu tuo muutosta vanhoihin kuvioihin. Parin apäivän ajan olen lähinnä tonkinut komeroita ja lukenut vanhoja päiväkirjoja. Muuta tekemistä täällä ei juuri olekaan. Pelkkiä muistoja kaiveltavana. Omia tai toisten. Eilen ennen nukkumaan menoa löysin Saaran vanhojentanssipuvun ja kreisit sukkahousut.

Junamatkalla muistelin syksyä ja tajusin, etten muista koko syksystä juuri mitään yksityiskohtia. Takana on harvinaisen tasainen lukukauden ensimmäinen puolisko. Ei stressiä, ei unettomia öitä. Ei myöskään suuria elämyksiä. Olen haalinut huimasti kursseja ja suorittanut vaivattomasti kaikki parhain mahdollisin arvosanoin. Joululomakin täytyisi pyhittää tenttikirjoille ja kevään opiskelupaljoutta en halua edes ajatella. Yritän rentoutua viikon ajan Leppävirralla ja sitten suuntaan Helsingin kautta takaisin Turun arkeen. Valmistuminen häämöttää edessä ennen seuraavaa lukukautta, joten tämä saattaa kuitenkin olla kaikista järkevimmin vietetty lukuvuosi sitten kotoa pois muuttamisen.

5 kommenttia:

 1. Hi,
  My name is Bogdan from Romania! I want to make friends!
  Can we be friends?? LinkExchange??
  My blog address is: www.bogdanstelistul.blogspot.com
  Thank you!!!!

  VastaaPoista
 2. Huh, melkosta vauhtii oot opiskellut. Valmistutko siis maisteriksi jo?

  VastaaPoista
 3. Ei, ei ei nyt sentään!:D Kyse on vasta kandiksi valmistumisesta. Oon tosiaan kaks ekaa yliopistovuotta vaan laiskotellu, joten nyt kolmantena vuonna on kandinkin eteen paljon hommia! Näillä näkymin en haluis mediatutkimusta sen pidemmälle jatkaakaan, mutta kattoo nyt mihin sitä päätyy... :)

  VastaaPoista
 4. Aa noni. :D Joo, kuka nyt metua jaksais. Hyvät joulut!

  VastaaPoista
 5. Sulle samoin!:) Ja äläpä muuta sano ton metun suhteen... Onhan toi ihan rentoa medianörtteilyä, mutta kukapa nyt ton varaan haluis tulevaisuutensa laittaa...

  VastaaPoista