12.10.2010

Skannausharjoitelmia


Päätin loppuviikosta lähteä viikonlopuksi Leppävirralle perheen luo rentoutumaan. En ilmoittanut asiasta yhdellekään savolaiselle tutulle, jotta varmasti saisin olla rauhassa juoksematta paikasta toiseen. Jo parin päivän jälkeen löysin itseni huutamasta puhelimeen, että on niin tylsää että henki lähtee. Sitten muistin skannerin.

Olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla skannerilla "kuvaamista". Satuin lukemaan skannerikuvaamisesta yhdestä valokuvauskirjasta, mutta kai tuon olisi voinut keksiä itsekin jos olisi vähän ajatellut. Leppävirralla oli ihana istuskella yksin pimeällä parvella ja asetella skannerin lasille ullakon tarjoamia tavaroita. Jälki paljastui pehmeäksi ja värikylläiseksi. Testaillessa tuli otettua paljon kuvia. Saatan lisätä tänne vielä jotain. Skanneria pitää kyllä päästä kokeilemaan uudestaan.

Mietin paluumatkalla, että innostun kaikista asioista, joilla voi ottaa kuvia. Jos joku kertoisi, että leivänpaahtimenkin voi muuttaa kameraksi, olisin ensimmäisenä paikalla leivänpaahtimen ja työkalujen kanssa.

2 kommenttia:

  1. mut hei nainen hieno juttu! oon jopa vähän kade sun loputtomasta innostuksesta kaikkeen kuvaamiseen. :)

    VastaaPoista
  2. No mä tiirailen kokoajan sun uusia kuvia Helsingistä! Toiset sitä vaan istuu iltaa skannerin kanssa, toiset seikkailee ympäri pääkaupunkiseutua mielenkiintoisia ympäristöjä ja tilanteita tallentaen! Kateus voi siis usein olla molemminpuoleista :)

    Mulle kuvaamisesta on tullu vähän tällanen arkisen aherruksen henkireikä...

    VastaaPoista