28.10.2010

Lapin tyttö


Maiju saapui jälleen tuomaan tuulahduksen pohjoista Turkuun. Löysimme itsemme mm. elokuvateatterista, kaupungin parhaasta jäätelöbaarista ja kristittyjen lettukesteiltä väittelemästä homoavioliittojen puolesta. Mikään ei tuo lomalle parempaa aloitusta kuin pari päivää ihanaa toimetonta haahuilua, elokuvien katselua ja keskustelua tärkeistä ja vähemmän tärkeistä asioista. Stressi tuntuu jo kaukaiselta asialta, mutta ystävää on ikävä jälleen.
Nyt olen taas Leppävirralla ja tavoiteltu rentoutuminen alkaa pikkuhiljaa muuttua tylsistymiseksi. Onneksi kamerajalka on tällä kertaa mukana ja kuulemma vanhoja tuttujakin on eksynyt paikkakunnalle. Hain Kuopion liikkeestä kasan sci-fitoimintaa ja pari draamaelokuvaa, joten enköhän viikonlopun jälkeen ole tarpeeksi virkeä ja valmis palaamaan luentojen ja opintopäiväkirjojen pariin.

3 kommenttia:

 1. Mullakin on jo ikävä <3

  Vitsi oon ehkä hurmaavin purkkapallojen tekijä, kyllä sä teet mustakin Maailman Ihanimman Tytön :) Voimauttavaa.

  VastaaPoista
 2. Toi on niin huippu kuva.

  Niin repeilen täällä ääneen :D

  VastaaPoista
 3. Äiti lähetti terveisiä, että tykkää hirveesti tosta sun purkkapallokuvasta! Maailman ihanin purkkpallotyttö :D Oli pakko antaa sille tollanen pinkki värikäsittely! Ensi kertaa jo odotan ;)

  VastaaPoista