10.9.2010

Paluu opiskelijaelämään

Takana on ensimmäinen opiskeluviikko, edessä rankin opiskeluvuosi tähän asti. Olen hamunnut aivan hulluna kursseja ja syksyllä onkin kursseja vanhoista tutuista aineista mediatutkimuksesta, naistutkimuksesta (tuleva nimi sukupuolen tutkimus), kulttuurihistoriasta ja mahdollisesti pyrin myös taidehistoriaan. Olo on uupuneen innostunut. Keskiviikkona päivystin kastajaisissa Mediatutkimuksen rastilla, jossa uudet tulokkaat joutuivat näyttelemään elokuvakohtauksia. Nyt on mahdollista arvailla, mistä elokuvakohtauksista alla on kyse.

1. Dramaattinen jäähyväis/kuolemiskohtaus keskellä Atlanttia. En ole nyt ihan varma, kumpi fukseista esittää rakastavaisista miestä ja kumpi naista...

2. Entisen kurtisaanin dramaattinen kuolema teatterin lavalla.

3. Tower Bridgen dramaattinen ylitys tyttöenergian voimin.

4. Se hyvin kuuluisa ja dramaattinen kymmenillä ympäröivillä kameroilla kuvattu sci-fi -kohtaus.

Vastaukset: 1. Titanic, Jack ja Rose vedessä. 2. Moulin Rouge, Satinen kuolema. 3. Spice World The Movie, Tower Bridgen ylitys kaksikerroksisella bussilla. 4. Matrix, Neo väistää luoteja.

Illan paras tulkinta oli kuitenkin Tappajahaista. En tosin saanut siitä kuvaa, kun oli ihan pilkkopimeää. Salamalaitteen ostoon pitäisi kai mennä. Takana on vauhdikas viikko. Viikonloppu kulunee töissä, ulkoilmassa toisen ainejärjestön järjestämässä elokuvatapahtumassa ja kotona naistutkimuksen oppimispäiväkirjan ja muistiinpanojen parissa. Ruotsista tulee paljon juttua ja kuvia.

Ainiin, katselin tätä kirjoittaessa sivusilmällä YleTeeman Monty Python-dokkaria. Siinä kyseltiin haastateltavilta heidän suokki Python-sketsejään. Omani on tämä: http://www.youtube.com/watch?v=Cn8Pua5rhj4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti