13.9.2010

Kesä kuvina vol.4

En vaan suostu tajumaan, että kesä on takana. Kesä nyt vaan jostain syystä tuntuu aina elämän hienoimmalta ja levollisimmalta ajalta. Kaivelin jostain koneen uumenista vielä joitakin kesäkuvia.

Maijun kanssa Ruissalossa. Testailimme valoa ennen kuin lähdimme karkuun hullua kalliolla pesivää lokkia. Ihania kesämuistoja.

Toisella puolella kalliota huomasimme paikalle saapuvia joutsenia. Maiju on muuten ainoa tuntemani ihminen, jolla on todelliset amazoni-pohkeet.

Kaisun kanssa maitotilalla Punkalaitumella. Olin ihan fiiliksissä, koska en muista milloin olisin viimeksi ollut niin "maalla". Monopolin pelaaminen pellolla oli yksi huippukohdista.

Toinen huippu kohta oli tietenkin lehmät. Voiko kukaan olla heekistymättä noin suloisen katseen alla?

Toissaviikonloppuna nappasin kuvan laivan ikkunasta kesken aamupalan. Jos tarkkaan katsoo, voi erottaa sateenkaaren talojen yllä. Hetken päästä laiva saapi Tukholman satamaan.

Kylmä aamu Tukholmassa. Tirkistelin aikaa tappaakseni valokuvanäyttelyä kahvilan ikkunasta. Myöhemmin kävin nappaamassa vielä kuvan.

Kerrankin sain vaellella vanhassa kaupungissa rauhassa monia tunteja, koska olin yksin. Yleensä matkaseuraani ei ole tuo kiinnostanut. Nappasin kuvan talon ikkunasta ja katselin sitä jälkikäteen, että onpas huono ja turha kuva. Kotona kuitenkin huomasin, että näyn siinä itse heijastuksessa ja näytän ihan tontulta...

Nyt voin viimein astua täysillä syksyyn. Lähiaikoina olisi tarkoitus palailla valokuvaamaan kasvitieteelliseen puutarhaan vähän samassa hengessä kuin viimeksikin. Ainiin, tulin siihen tulokseen, että tämä on hienoin kappale minkä olen kuullut puoleen vuoteen. En tajua miksi en ole kuullut sitä aikaisemmin. On vähän sellainen fiilis, että Patti Smith on tämän syksyn artisti. Olen tämän vuoden aikana lähes kokonaan luovuttanut uuden musiikin suhteen ja uppoutunut yhä enemmän takavuosikymmenien artisteihin, joista löytyy huimasti enemmän tunnetta. Joo, nyt voisin heittää pikkulenkin, kirjoittaa pari sivua oppimispäiväkirjaa ja lähteä viettämään iltaa kaverin luo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti