31.7.2010

Ullakolla


Hyppelimme eilen Kaisun kanssa ennen syntymäpäivieni viettoon lähtöä vanhan kerrostaloni ullakolle. Se on todella aavemainen ja en koskaan tahdo mennä sinne yksin, sillä mielikuvitukseni kehittelee aina vaikka mitä pelkoja, kun kävelen läpi kapeiden ja pimeiden puukoppikäytävien. Lakanoiden kuivaushuone on ullakon karmivin paikka. Pimeään ja ränsistyneeseen tilaan, joka on täynnä pyykkinaruilla roikkuvia aavemaisia lakanoita, tulee valoa vain yhdestä katonrajasta olevasta ikkunasta.

Puhelimessa olimme suunnitelleet Kaisun meikin ja asun ja asunnoltani raahasimme mukanamme kaikkea ihmeellistä tavaraa. Siirtelimme lakanat mieleiseemme järjestykseen ja asetuimme ainoan valolähteen alle kuvaamaan. Rakastuimme molemmat maatuskakuvaan.

Synttärini olivat aivan ihanat, ensin onnistunut kuvaussessio murhaullakolla, sitten kun Laura astui mukaan hauskaa hengailua hänen luonaan ja ateriointi suosikkiravintolassani. Lopulta vielä aivan mieletön Inception-leffa yhdeltä kaikkien aikojen suosikkiohjaajistani.

Voisin alkaa suunnitella kokonaista ullakko-sarjaa. Yksi sarja lisää kaikkien niiden kuvasarjojen joukkoon, jota en ole ehtinyt vielä toteuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti