30.7.2010

Paradise found


Olen jo viikkoja katsellut Aurajoen rannassa olevan rakennustyömaan seinää kiinnostuneella silmällä. Yhtenä päivänä päätin että haluan kuvata jatkoa kuvalle, jonka otimme Tean kanssa toisella puolen Aurajokea maaliskuussa. Olin antanut ostamani naamion Tealle muistoksi hauskasta kokemuksesta ja pienellä liimauksella se oli taas käyttökelpoinen. Tosin jouduimme heräämään aamulla todella aikaisin kuvaamaan, sillä päivisin katu on aivan täynnä.

Mutta meillä oli taas hauskaa ja sain haluamani kuvan. Olenkin nyt pyöritellyt päässäni kuvien yhtäläisyyksiä: molemmissa kuvissa on luonnon jäljitelmä. Molemmissa kuvissa ympäristö muodostaa harhan (osa ihmisistä ei vain käsitä kuinka ylimmäinen kuva on voitu ottaa Aurajoenpenkillä keskellä Turun keskustaa). Halusin molempiin kuviin Tealta ilmeettömän ilmeen, koska halusin ympäristön pääosaan. Intoilen itse aina kun nään ympäristössä kiinnostavan harhan. Se on vain jotenkin mieletöntä.

Mutta nyt, onnea minulle, synttärisankarille. Seuraavaksi haluaisin ihan kuollakseni järjestää kuvaussession kotitaloni "murhaullakolla". Se on todella kuvauksellinen ja vanha ympäristö ja olen kehitellyt vaikka mitä suunnitelmia sen varalle. Ketä saisin malleiksi tällä kertaa, hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti